Vil du fange besøgende på din hjemmeside med remarketing annoncering?

Google Remarketing kan hjælpe dig med at sælge mere.

Google Remarketing annoncering er den perfekte løsning til at fange dine eksisterende besøgende, som der tidligere har vist interesse for din hjemmeside.

 

Man målretter gennem Google Remarketing annoncering sin markedsføring mod de personer, der har søgt på dit firmanavn på Google eller til de personer, der allerede har besøgt din hjemmeside. Remarketing annoncering hjælper dig med at få tidligere besøgende og eksisterende kunder til at blive mere bevidste om dit brand og minde de besøgende, eller dine kunder om, at du eksisterer. Der vil ved Google Remarketing dukke annoncer frem for de personer, når de søger rundt på
Google og dermed sørge for at få dem tilbage på din hjemmeside, eller i din butik igen.

 

Vil du nå ud med dit budskab og fastholde de kunder der allerede befinder sig i konverteringsprocessen?

Google Remarketing annoncering er en effektiv måde at kommunikere med personer, der allerede befinder sig i konverteringsprocessen og har vist interesse for, hvad din virksomhed tilbyder. Konkurrencen i den digitale verden er stor og flere virksomheder tilbyder ydelser identiske med dine. For at undgå “hit and run”-markedsføring, er metoden at minde dine potentielle kunder om dine ydelser eller produkter. Her gælder det om at være så relevant, som muligt for at gøre indtryk på kunden. Denne proces kan Mack Media hjælpe dig med.

 

Den rette kommunikation er vigtig for at tiltrække kunderne.

Ved remarketing annoncering er det vigtigt at skabe annoncer, der kommunikerer et budskab, der gør indtryk hos modtageren. Hos Mack Media opretter vi annoncer gennem Google Ads og følger derefter op på annoncerne. Nogle gange skal annoncerne vedligeholdes og justeres gradvist, alt efter behov. Der analyseres på hvad der fungerer bedst til din remarketing annoncering. Du betaler kun pr. klik, hvilket betyder at du kan betaler for interaktioner fra de potentielle kunder. Hos Mack Media er vi Google Partner, der er certificeret i remarketing annoncering og sørger for, at dine kunder vender retur til dig og din forretning.

 

Et digitalt marketingbureau med specialister til at fastholde dine besøgende

Der bliver hos Mack Media sat stor fokus på kundekontakten, hvor du vil få din egen personlige specialist, der følger dig gennem hele din rejse og står altid til rådighed for dig, hvis du har spørgsmål og idéer og giver anbefalinger til forbedringer. Vi tror på at vi kan forbedre samarbejdet og tilliden gennem tæt kundekontakt. Det er gennem den tætte dialog med vores kunder, at vi ser at der bliver skabt de mest effektive resultater.