Undgå at dit barn spilder ned over sit tøj

Det er ikke småting, man skal skaffe, når man bliver forælder. Det kan være alt muligt, som man senere hen aldrig igen vil få brug for, men det er alligevel minder og hyggelige stunder, der konstant skabes. Når det ikke længere skal bruges hos dig, kan du også forære det til genbrugen, selvom moden skifter.

Brug hagesmæk

Bl.a. skal man bruge en hagesmæk eller flere, til øjeblikkene hvor barnet/børnene skal spise mad, som de let vil kunne spilde. Det er for eksempel mælkemorgenmad eller havregrød, der vil ende over det hele og ud over barnets tøj, hvis ikke du sørger for at give dem en hagesmæk på inden måltidets påbegyndelse. Du kan eksempelvis købe dine hagesmækker fra done by deer. De sælger bl.a. deres produkter på luxkidz.dk, der desuden byder på en masse andet udstyr til både børn og babyer, ligesom de sælger tøj til børn fra nyfødte til 16 år. Børn og babyer er uden tvivl deres speciale, men et mindre udvalg til teenagere har de altså også. Det smarte ved hagesmækker er, at de blot skal hænges på barnet, hvorefter de griber al den mad, der ryger fra barnets mund og nedad grundet tyngdekraften. At de hænger om halsen/nakken på barnet forårsager ikke, at barnet kommer til at generes af vægten. De vejer nemlig ikke ret meget, og de er lavet med bløde kanter.

Sofie Schnoor

Som nævnt sælges der en masse tøj på luxkidz.dk. Det er tøj fra alverdens anerkendte og ukendte mærker, der designer og producerer tøj til børn. De har bl.a. tøj fra mærker Sofie Schnoor. Det er et af de mere kendte mærker på det danske tøjmarked. De laver både tøj til piger og kvinder. Den gennemgående stil i tøjet ændrer sig ikke grundet aldersforskellene på tøjets målgrupper. Der er dog selvfølgelig mindre forskelle i designet på børne- og voksentøjet.