Trend vinreol til vinelskeren

Er du vild med vin? Har du typisk nogle ekstra gode flasker liggende til den perfekte begivenhed, som godt kunne se mere præsentable ud? Så bør du tage et kig på en Trend vinreol.

En Trend vinreol er yderst stilsikker i et tidløst design. Den fås i flere farver og størrelser, og så kan du få den specialfremstillet i præcis de mål, du ønsker. En Trend vinreol er fritstående, men de mindre udgaver præsenterer sig også flot ovenpå et skab eller en hylde. De er alle fremstillet af FSC-mærket træ, og så bliver de håndsamlet af en britisk leverandør med over 75 års erfaring. Du kan dog også vælge at samle den selv, hvis du er den fingernemme type.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her den flotte Trend vinreol.

Byg din Trend vinreol sammen med en anden

En Trend vinreol er modulbygget og derfor også let at udvide i længden. Du kan altså blot skrue nye reoler på, således din vinreol bliver større og kan have flere flasker. Har du planer om at udvide i højden, er dette også muligt. Når man bygger i højden kræver det dog, at man fæstner hver sektion på en væg, der kan holde. Her kan du med stor fordel vælge de specialdesignede reoler, hvortil der medfølger beslag til fæstning i væg. Har du planer om at placere din vinreol under en trappe, finder du også et design, der passer lige præcis hertil. Der er altså masser af muligheder for at præsentere alt dit vin på fornemmeste vis.

Beskyt dine etikker på en Trend vinreol

En Trend vinreol kan godt rive og være lidt hård mod vinetikken med de skarpe kanter, når du tager vinen ud. Er du derfor en person, der synes, det er vigtigt, at flasken udenpå ser perfekt ud, kan du med stor fordel tilkøbe vinetikettebeskyttere, som presses over jernet. På etiketbeskytteren er det muligt at notere, hvilken vin du har på placeringen uden at skulle forstyrre vinen. Hold styr på hver enkelt vinflaske med denne super elegante vinreol, som du kan have glæde af i mange år.