Tre husmoderråd mod menstruationssmerter

Vi lever i en verden af viden og information om alverdens emner. Samtidig er der stadig en masse, vi endnu ikke helt forstår omkring kvindekroppen. Derfor kan vi tage af den viden, vi har, og ellers glæde os over, at der sker så meget indenfor forskningen på dette område. At følge gamle husmoderråd har jo aldrig skadet, og nogle gange kan de virke på helt uforståelig vis.

Hvis du derfor døjer med menstruationssmerter, får du her tre af de måske bedste husmoderråd til det.

Varme kan lindre smerterne

For det første er det efterhånden mere eller mindre almindeligt kendt, at varme kan være med til at lindre dine smerte i forbindelse med din menstruation. Du kan bruge varme på flere forskellige måder, når du oplever krampe. En af de måske mest almindelige er at bruge en varmepude.

Varmepuder kan varmes op på flere måder, afhængigt af hvilken type du har, men fælles for dem alle er, at de kan lægges lige der, hvor du har smerter og gøre det mindre ømt for dig.

Pas på med oppustethed

Noget af det, der let kan ske for mange kvinder, når de har menstruation, er, at de lettere bliver oppustede. Det er ikke nødvendigvis den bedste kombination, når man er tilbøjelig til at få krampe, for det kan give endnu flere smerter.

Du kan prøve at spise mere af den mad, som ikke vil gøre dig oppustet, og så kan du også passe på med hvilket tøj, du går i. Det kan hjælpe at gå i noget, der ikke strammer.

Smertestillende medicin kan tage det værste

Endelig må du heller ikke undervurdere den effekt, som klassisk smertestillende medicin kan have på dine menstruationssmerter. Hvis smerterne er helt ulidelige, så kan du tage det værste ved at tage lidt smertestillende medicin.

Du kan med fordel spørge efter en type, der egner sig til netop menstruationssmerter.