Tips til at lave din egen skaterpark i baghaven

Bor du langt fra en skaterpark? Eller vil du gerne have et sted, hvor du eller dine børn kan øve smarte tricks? Så er det jo oplagt at lave din helt egen skaterpark i baghaven. Det kan du få et par tips til her.

Få asfaltbelægning

Det er en god ide at få asfaltbelægning i baghaven, hvis du skal lave en skaterpark. Hertil kan du undersøge, hvilken asfalt pris du skal betale for dette projekt.

Det er også meget nemmere at køre på asfalt end på en græsplæne. Dermed kan du finde ud af, hvor der skal være asfaltbelægning, og hvor der ikke skal.

Lav dine egne ramper elle køb den

Ramper er også rigtig oplagte at have i en skaterpark. Hertil kan du finde ud af, hvilke ramper du skal have. Du kan for eksempel lave dine egne ramper, hvis du er en gør-det-selv person. Der er en masse gode guides på nettet til, hvordan du kan gøre dette.

Du skal dog være forberedt på, at processen vil tage længere tid, hvis du vælger at lave ramperne på egen hånd. På den anden side kan du blive rigtig stolt af dit arbejde, når du i fremtiden kigger ud over den færdige skaterpark i baghaven.

Hvis du ikke har lyst til at bruge tid og kræfter på at lave dine egne ramper, så kan du også finde en masse gode ramper på markedet. De kan findes i mange størrelser, så du skal bare finde noget, som passer til dine muligheder.

Husk at måle op

Det er selvfølgelig også vigtigt at måle op. Du bør blandt andet finde ud af, hvor stor skaterparken skal være. Det kan også hjælpe med asfaltbelægningen. Du skal også finde ud af, hvor meget plads der skal være til ramperne, og hvor meget plads der skal være til at køre på asfalten.