Tag festen med til real-life Call of Duty!

Står du og skal være vært til den kommende firmafest eller polterabend? Eller måske skal dig og dine nærmeste ud at prøve noget sjovt og aktivt? Så kan en omgang lasergame sikkert falde i god jord hos jer. Spillet er en god måde hvorpå man både kan være aktiv og blive rystet mere sammen på kryds og tværs. Derfor kan det være en oplagt mulighed hvorpå du kan komme dine kolleager eller venner nærmere ved! Spillet er særdeles action-fyldt, hvor i nærmest kan føle at I er inde i en rigtig Call of Duty spilverden. Og hvem synes det ikke er sjovt at lege kriger for en dag?

God aktivitet til en teamdag

Skal I holde teamdag på arbejdet, hvor I skal finde på en aktivitet som falder i god jord hos de fleste på teamet? Og måske skal dagen være baseret på et tema, som for eksempel kunne være ’Action-dag’. Så kan lasergame være en god og vellykket mulighed, da alle kan være med uanset alder og I vil ikke kunne føle smerte, da I vil skyde med laser og ikke paintballs. Men I får dog stadig en oplevelse af det rigtige paintballspil, fordi I vil befinde jer på lignende baner, som i den grad bærer præg af autentiske kulisser. I kan vælge mellem forskellige baner, så der er rig mulighed for at vælge netop ud fra jeres ønske.

Slut dagen med et godt måltid

Efter nogle timer med lasergame, er man godt trætte efter at have løbet rundt og skudt efter hinanden. Benene er trætte, og maverne er sultne. Derfor er det oplagt at slutte dagen af med et godt omgang måltid, og så kan i også lige vende dagens resultater fra lasergamet, og såmænd kåre en vinder. Det kan være i skal sætte noget på højkant, således at kampgejsten måske kan blive endnu større?