Tag en tur i bølgerne med skimboards

Skimboard er populært som aldrig før, men faktisk har det været fremme gennem mange år. Skimboardet stammer oprindeligt fra Californien, hvor det startede som en kombination mellem skateboarding og surfing. Skimboarding er nemt og det er samtidigt tilgængeligt!

Du behøver ikke vind eller store bølger for at stå på skimboard og det gør det fedt og nemt. Det unikke ved skimboardet er, at det er uhyre nemt at lære og du kan få succes på vandet, nærmest første gang du prøver det. Du kan stå på skimboard overalt hvor der er vand vand og du behøver hverken vind eller store bølger. Det gør det idéelt og til skægt legetøj. Derudover koster et skimboard nærmest ingenting ved siden af sup boards og windsurf udstyr.

Skimboarding er for alle og det er uanset om du er barn, voksen eller forældre. Det gør skimboarding skægt for alle i familien og det er samtidigt oplagt legetøj til sommerferien og stranden. Lad børnene prøve kræfter med skimboarding i vandkanten, mens forældre nyder det gode vejr på stranden.

Skimboards fra Surfmore

Skimboards fra Surfmore er designet til begyndere, såvel de øvede. Modellerne varierer i størrelserne, men grundlæggende er de lavet til begyndere og øvede som vil godt i gang med skimboarding. Skimboarding er gennem de senere år blevet vildt populært. Det er ikke uden grund, da skimboarding er nemt at lære og samtidigt kan alle gøre det. Prøv et skimboard og vi garantere at du vil blive bidt af det i løbet af kort tid.

Et skimboard kan bruges på stranden med små vandhuller og vandlag. Du surfer på skimboardet henover vandet. Faktisk står du på skimboardet, mens det nærmest svæver over vandet. Det er en fed følelse af surfe og du får rigeligt med fart på!

I dag er skimboards ultra tynde og nogle er designet med overflade gib. De fleste skimboards til begyndere er lavet i en trækonstruktion som er lamineret. For de fleste begyndere er et skimboard i træ et fornuftigt valg. Det koster omkring kr. 1000 og så er det samtidigt slidstærkt.

Et skimboard i træ kan bruges gennem mange år og der er ikke den store vedligeholdelse. Et godt tip er at købe wax til dit skimboard. Wax bruges til at give bedre fodfæste på boardet. På dansk hedder det voks og det gnides ned i skimboardet. For langt de fleste er et skimboard i træ en rigtig god start!

De dyrere modeller er lavet i en epoxy blanding. Disse skimboards har mere fart, glid og pop, samtidigt egner de sig mere til øvede skim surfere som vil have det bedste udstyr fra starten. For langt de fleste er et skimboard i træ en rigtig god start!

Et epoxy skimboard kommer oftest med en pre lamineret overflade grib/eva overflade. Det er overfladen, som allerede er designet til fart og kontrol.

De fineste skimboards bliver produceret i carbon også kaldet kulfiber. Det er kulfibervæv man bruger til racerbiler og racercykler. Materialet er ekstremt stærkt, let og skrøbeligt. Et skimboard i kulfiber koster hurtigt nogle tusinde kroner, men det har et helt unikt glid og fart gennem vandet.