Styrk dit barns motorik med tumlemøbler fra bObles

Leder du efter noget nyt legetøj til dit barn? Ønsker du at finde noget, som han eller hun kan få lov til at tumle på og samtidig styrke sanserne? Så er det legetøjet fra bObles, du skal have fat i.

De fine tumlemøbler fra bObles inviterer til timevis af leg, samtidig med at de styrker dit barns sanser og motorik. Han eller hun får en masse bevægelse ud af dette legetøj, og bevægelse fører typisk til træthed for natten. Legetøjet findes i mange forskellige figurer og farver, og derfor hjælper de også til at styrke dit barns fantasi, samtidig med at dit barn har mulighed for at være kreativ omkring, hvordan han eller hun ønsker at bruge sit tumlemøbel. Alle tumlemøblerne fra bObles er nemlig multifunktionelle, og det er der kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke lege man kan lege med dem. Med en hest fra bObles kan du opleve ham eller hende ride på eventyr på sin ædle ganger. En bObles ælling kan give anledning til at fortælle eventyr om den grimme ælling. Ligegyldigt hvilket bObles møbel, du køber, kan du være helt sikker på, at det fører til timevis af sjov leg

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her det store udvalg af legetøjet fra bObles.

Tag bObles legetøjet med i bad

Alle bObles figurerne er utroligt lette, og dit barn kan derfor nemt flytte på dem samt stable dem, uden at du behøver give en hånd. Dit barn får altså muligheden for at kravle, krybe, stå på ét ben, balancere og tumle rundt på sit tumlemøbel fra bObles. Det fine design giver desuden dig muligheden for at placere dem i ethvert rum i hjemmet, og de bliver altså nemt til fast inventar i enten børneværelset eller stuen.

Du kan desuden trygt lade dit barn lege med disse tumlemøbler. De er nemlig fremstillet af kraftigt EVA-skum, der ikke indeholder nogle farlige phalater, som kan være skadelige for dit barn. Dette betyder også, at de kan anvendes i vand samt inde og ude. Du behøver derudover heller ikke bekymre dig om rengøring, da tumlemøblers bløde og skridsikre overflade er ualmindeligt nemt af rengøre.