Styrk din virksomhed ved at få en Shopify betalingsløsning til jeres webshop

Webshoppen er den direkte adgang til potentielle kunder. Derfor er det vigtigt at webshoppen er nem at gå til, samt brugervenlig. Dette gælder også i forhold til betalingsløsningen. Der er ikke nogen kunder der gider at bruge en webshop, hvor betalingsprocessen er lang, uoverskuelig og utroværdig. Det er her Shopify kommer ind i billedet. For med en Shopify løsning kan man skabe en betalingsplatform der er brugervenlig og nem at gå til, for alle slags kunder. På den måde er der større sandsynlighed for at kunderne vil handle ved jer igen, og derfor forblive kunder hos jer, og ikke skifte til andre konkurrenter.

Fordelene ved at bruge en Shopify betalingsløsning

Der er mange fordele ved at få en shopify betalingsløsning. Løsningen gør det ikke kun nemmere for dine kunder, det vil også gøre regnskabet nemmere. Regnskabet i en virksomhed, kan være meget komplekst. Så hvorfor gøre det mere besværligt end det allerede er i forvejen? Betalingsløsningen løser dette før jer, og gør regnskabet nemt og overskueligt. Derudover vil Shopify betalingsløsning også kunne tilpasses jeres virksomhed. Alle virksomheder er ikke ens, og derfor kan det også være der er brug for at tilpasse løsningen, så den passer ind i jeres virksomhed og webshop.

Shopify betalingsløsning tilbyder også de traditionelle betalingsformer

I dag skal en webshop have de traditionelle betalingsformer, for at kunder gider at handle hos en. Her er der selvfølgelig tale om Apple Pay, der er en nyere betalingsform, men som virkelig har taget fart, og dermed er en vigtig del af jeres betalingsløsning. Selvfølgelig skal der også være betalingsformer som VIA og MASTERCARD. Disse betalingsformer er nogle af de mest brugte, og derfor meget vigtige. MobilePay er ligeledes en vigtig betalingsform, da den er nem og overskuelig for kunderne at bruge. VIABILL skal også med, da den er den mest populære delbetalingsform.