Strik fine forårsbluser med kvalitetsgarn

Strikning er enormt populært blandt danskerne. Nogle har altid holdt fast i traditionen, mens andre har opdaget det på ny. Særligt under corona-nedlukningen gav danskere sig i kast med alverdens strikkeopskrifter til store og små landet over. Noget tyder på, at strikning er kommet for at blive – og du kan stadig nå at hoppe med på bølgen. Det virker måske uoverskueligt at lære et håndværk fra bunden, men det behøver det faktisk ikke at være. Onion garn er kendte for deres økologiske naturfibre i deres uld, som er oplagt til dit næste strikkeprojekt. 

I Danmark er vi glade for håndværk og god kvalitet. Den hjemmelavede striktrøje fra mormor er nemlig lige det mere særlig, end den du kan købe i en butik. Der er en skøn fornemmelse ved at bære håndlavede striktrøjer, og især hvis garnet, du bruger, er naturligt og økologisk. Onion garn kommer fra en producent, hvor der værnes om deres uld, og der aldrig bliver gået på kompromis med kvaliteten. Mange kunder er glade for deres specielle uld med nældefibre.

Luksusgarn der føles lækkert på huden

Der findes et væld af spændende garntyper hos Maskefabrikkens online garnbutik. Hvad end du vil give dig i kast med en tyk uldsweater, et par strømper eller en fin hue til den lille ny, kan du garanteret finde noget, der passer til dig. Onion garn er et populær garn, som er lavet af en ganske særlig ingrediens: Nemlig af nælden. Nettles garn, som det også kaldes, er ganske rigtigt produceret af nælden, hvilket giver garnet en enorm slidstyrke. Onion garn er eksperter i økologisk og slidstærkt garn, der giver et pænt og jævnt maskebillede, når du strikker med det. Desuden føles de naturfibre, som du kan finde i garnet, særligt rart på huden. Tøv derfor ikke med at vælge det økologiske Onion garn med plantefibre.

Til dine kommende strikkeprojekter

Det kræver et vist fokus og et tidsoverskud at strikke store projekter. Du behøver dog ikke at give op på forhånd, for der findes mange alternativer til dig, der er presset på tiden, men gerne vil tilslutte dig strikkeverdenen. Du kan for eksempel starte med et par strømper, en let hue, et par benvarmere eller en trendy halsedisse. Hvis du har en baby eller børn i familien er børnetøj også altid et overskueligt og hyggeligt projekt, der ikke tager forfærdeligt lang tid at gennemføre. Onion garn er velegnet til tykke strømper og sokker til de kolde dage. Gå på opdagelse i Onion garn og deres forskellige garntyper hos Maskefabrikken, og få desuden fri fragt hvis du køber for over 499,-.