Spice indretningen op med glimmermaling

Med glimmermaling har man mulighed for at tilføre fornyet energi til et rum. Det kan bruges til at skabe en smuk væg og en glad stemning i ethvert rum, hvori man maler med det. Eftersom det ikke er traditionel og hvid maling, kan en væg, som males med glimmermaling, imponere gæster, når de træder ind i et lokale. Det er perfekt til hjemmet og erhverv, hvor det blandt andet kan bruges på en væg foran et udvalg af varer eller i børneværelset derhjemme. Det kan bruges til at matche møbler og dekorationer i hjemmet, fordi man kan tilføre de samme farver, som disse har, på væggen på en elegant og stilfuld måde. Det kan bruges til at skabe unikke rum, som man ellers sjældent ser i ugens løb. Som nævnt er det virkelig godt i et soveværelse, og desuden er det fantastisk i et badeværelse, i underholdningslokaler og i udendørs arealer. Glimmermaling findes i mange varianter med forskelligt glimmer, forskellige ratioer mellem glimmer og maling, forskellige farver med flere. Det kan derfor også være pænt i køkkener, entréer og stuer. Mulighederne er mange, fordi udvalget er bredt.

Sådan bruger man glimmermaling

Når man maler med glimmermaling, er det vigtigt at have tålmodighed. Dette skal man have, fordi man kan risikere, at glimmeren spreder sig i hele hjemmet, hvis ikke man maler korrekt. Det første, man skal, når man vil male en væg med maling, der indeholder glimmer, er at rengøre væggen. Man skal sørge for, at man bruger tid på at rengøre væggen grundigt, inden man begynder at male. Man kan eksempelvis bruge en mild rens og varmt vand til dette. Det er vigtigt, at man ikke kommer for meget vand på vægge, men at man blot gør dem våde nok til, at man kan få snavs og så videre af. Når væggen er tør, kan man male den med sin maling. Her er det vigtigt at vælge den rette maling til formålet. Det er klogt at lave mange strøg med penslen, så man kan sprede glimmeren i malingen jævnt rundt.

Skab en eventyrlig stemning med glimmermaling

Glimmermaling kan bruges til at skabe en unik og eventyrlig stemning i et rum. Dette er for eksempel perfekt i et barns soveværelse, da de kan føle, at de er i et eventyr, når de leger i værelset. En glimmervæg inspirerer således til kreativitet og fantasifuld leg. På den måde kan man både skabe læring og gode minder omkring leg med sine børn derhjemme.