Slip for besværet – Måltidskasser er vejen frem

I en travl hverdag kan det være rigtigt svært at finde den fornødne tid til at handle ind og lave mad, især hvis man har børn. Uanset om du bor alene, eller i en stor familie, kan man komme ud for, at der simpelthen ikke er tid i hverdagen, til at handle ind og lave mad. Det kan særligt være en udfordring, hvis man går op i sin kost, og gerne vil spise sundt. Hos Sundtakeaway ved vi hvor besværligt det kan være at finde tid til det hele, og derfor har vi fundet en løsning på problemerne.

Vi tilbyder måltidskasser fyldt med lækre færdigretter, som er klar til at blive sat i enten ovnen eller mikroovnen. Med vores måltidskasser, er det pludselig den sunde og fornuftige mad, der er den lette løsning i den travle hver dag. Ovenikøbet får du leveret dine måltidskasser lige til døren.

Bredt udvalg af måltidskasser hos Sundtakeaway

Hos Sundtakeaway kan vi tilbyde et bredt udvalg af forskellige slags måltidskasser. Vores måltidskasser har hver især forskelligt indhold, men fælles for dem alle er, at de indeholder retter til aftensmaden. På den måde slipper du for at skulle lave aftensmad, når du kommer hjem efter en rigtigt lang dag. Udover vores måltidskasser til aftensmaden, tilbyder vi også måltidskasser med morgenmad, frokost og mellemmåltider.

Vi leverer måltidskasser rundt til hele landet, og du får maden leveret lige til din hoveddør hver eneste mandag, så du altid har friske og færdiglavede måltider til de næste 5 dage. Maden i måltidskasserne bliver naturligvis pakket ved korrekt temperatur, og bliver leveret i en termokasse vedlagt is, således at indholdet kan holde sig i transporten, før den bliver lagt på køl. Dette gør det let for dig at skulle modtage dine måltidskasser, da du slet ikke behøves at være hjemme på leveringstidspunktet.

Måltidskasser til familien

Ønsker du at have mere tid, som du kan bruge med din familie i løbet af ugen, kan en familiekasse være løsningen til dette. Med Sundtakeaway’s familiekasser, får du og resten af familien, frisklavet og sund take away leveret lige til døren. Familiekasserne indeholder også aftensmad op til 5 dage i ugen, og på denne måde håber vi at vores måltidkasser bidrager til, at du får særdeles mere tid med familien i hverdagen, når du har sikret jeres aftensmad til de næste fem dage i ugen. Så slip for indkøb og madlavning, men i stedet hyg dig med familien, mens maden lunes.