Skal din næste madras være en skummadras?

Hvis du overvejer at investere i en ny madras til dit soveværelse, bør du i den grad overveje at prøve dig med en skummadras. Her vil du ikke opleve at blive skuffet! Det kan være svært at vælge imellem de mange madrasser der findes rundt omkring i diverse bolighuse eller på hjemmesider, for hvilken madras passer egentlig bedst mig, tænker du måske? I dette tilfælde kan en skummadras anbefales, eftersom dette er en meget alsidig madras, og så kan den ovenikøbet anvendes på mange forskellige måder. Dette indebærer blandt andet, at du kan lægge den direkte på gulvet, eller selvfølgelig også i en rammeseng. 

En god og alsidig madras 

Sov bedre med en skummadras er der nok mange der vil sige, hvilket også giver god mening. En madras i skum er nemlig meget fleksibel, da den er lavet og opbygget af massive lag af skum, hvilket gør den ideel til eksempelvis en elevationsseng. Udover at skummen er med til at gøre madrassen fleksibel, bevirker det også til den gode komfort, når du skal sove i den. Så hvis du er typen, der ikke helt kan overskue, at skal ud i et varehus og afprøve diverse madrasser, er en skummadras et godt bud på en seng til dig, netop fordi den er alsidig og kan anvendes af de fleste. Udover komfort, får du samtidigt en madras, der kan holde i mange gode år, fordi de er vendbare. Og hvem sætter ikke pris på en god madras, der har en gode udsigter i forhold til holdbarheden? 

Gode skummadrasser hos Sejsdyner 

Der findes forskellige skummadrasser, hvilket betyder, at de selvfølgelig også fås i forskellige kvaliteter og funktioner. Her skal du gøre op med dig selv, hvad du først og fremmest ønsker samt hvilke krav du har til din nye madras. Hos Sejsdyner kan du få madrasser i premium kvalitet, hvilket eksempelvis indebærer de populære mærker som LaPur, Röwa og TEMPUR. Hvis du vælger en madras indenfor mærket Röwa, kan du vælge en skummadras, der indeholder helt op til 7 komfortzoner. Madrassen indeholder koldskum og har samtidigt en smidig kerne med en høj liggekomfort. 

Forskellige typer af skum 

Der findes forskellige typer af skum i skummadrasserne, hvilket kan veksle mellem at være koldskum, memoryskum, latex og purskum. Purskum vil være det billigste materiale, og er samtidigt det man bruger som basis skum. Hvis du er typen der har en tendens til at være kuldskær, er denne madras helt perfekt til dig! Du kan finde meget mere information om de forskellige madrasser og hvilken skum de indeholder inde på hjemmesiden.