Skab et trygt miljø med faldunderlag til legepladser

Har du også tit tænkt på, hvad der sker, hvis dit barn falder ned fra klatrestativet på legepladsen? Eller du har måske et gyngestativ derhjemme du kunne tænke dig at gøre mere sikkert? Så får du her en løsning på det problem. Løsningen er faldunderlag til legepladser. Med et faldunderlag kan du være med til at forebygge alvorlige faldulykker blandt børn og unge. Med nøgleord som sikkerhed og tryghed, bliver der sat fokus på at begrænse skader og faldulykker. Det gøres der ved at sætte faldunderlag ved områder og arealer, hvor behovet er til det. Det ville være oplagt at bruge i børnehaver, skoler, legepladser. På den måde skaber man et børnesikret legeområde, som ikke begrænser kreativitet eller inspirationen. Gå derfor på opdagelse i det store udvalg af faldunderlag og køb dit faldunderlag til legepladser i dag.

Skab sikkerhed for dine børn med faldunderlag til legepladser

Vores børn er det dyrebareste vi har, det er dog svært at beskytte dem, da vi ikke bare kan pakke dem ind i bobleplast eller beskytte dem mod at komme til skade. Vi har dog mulighed for at gøre de farlige omgivelser mindre farlige. Det kan du gøre med faldunderlag til legepladser. På den måde kan dine børn lege vildt og voldsomt uden at de slår sig og det hjælper på forældrenes nerver. Faldunderlag er skridsikre, samtidig med at de er meget stødabsorberende, hvilket er en stor fordel når der skal løbes stærkt og leges vildt. De er nemme at installere, kræver ikke nogen vedligeholdelse og kan holde i mange år frem.

Faldunderlag til legepladser – Kvalitets gummifliser

Faldunderlag til legepladser er meget fleksible og kan fås i flere forskellige varianter og farver. De er lavet af naturligt gummi-granulat, der er skridsikkert, slidstærkt og kan holde til voldsomme regnbyger. Du kan også få underlagene med tal, så dine børn også får rig mulighed for at lære samtidig med at de leger. Da underlagene fås i forskellige farver er det muligt at skabe noget liv og kreativitet til legepladsen. Ønsker du derfor at både dig og dit barn får en god oplevelse på legepladsen, så er det helt sikkert faldunderlag til legepladser du skal have fingrene i.