Send et unikt og personligt julekort

Vil du sende et julekort til en savnet ven eller din familie? Så køb julekort hos Cloud Celebration. Her kan du designe et varmt og personligt julekort i den ellers kolde tid. Tag eventuelt et fint familie-julebillede, som du vedhæfter ved din bestilling. Cloud Celebration indsætter gerne en kort tekst på dit julekort. Her kan du skrive lige det, som du ønsker. Derudover er der plads til at skrive en mere personlig hilsen i hånden på julekortets bagside eller indeni julekortet, alt efter hvilket format, du har vælger. Vær med til at bevare traditionen med julehilsner i december måned og send et personligt julekort til familie og venner, og glæd dem med en personlig julehilsen fra dig og din familie.

 

Vælg det rette udtryk for dit julekort

Hos Cloud Celebration findes flere forskellige formater af julekort. Vælg f.eks. det traditionelle A5-julekort med julede illustrationer og et selvvalgt billede på forsiden og en blank bagside, hvor der er mulighed for at skrive din julehilsen. A5-størrelse er almindelig postkort størrelse og passer ned i en C5 kuvert, som du også har mulighed for at købe med. Så er du helt klar til at sende dine julehilsner! Du kan også vælge det foldede A6-julekort med plads til en rigtig lang julehilsen til dem du holder af. Her er grafikken på julekortet både at finde på bagsiden og inden i kortet. A6-julekortet passer i en C6 kuvert, som også kan tilkøbes sammen med dine julekort.

 

Gør gaverne personlige med til og fra kort

Hele konceptet hos Cloud Celebration drejer sig om at skille sig ud og give en meget personlig og unik oplevelse til den som modtager kortet. Deres til og fra kort passer godt til dette koncept. Få et personligt billede på til og fra kortet og giv dine gaver et helt unikt og personligt præg. Billedet du ønsker tilpasses til og fra kortet. Få enten lavet en bunke med ens til og fra kort eller få lavet helt unikke kort med forskellige billeder. Til og fra kortet er lige til at gemme til næste år eller bedsteforældrene kan tage det med hjem og hænge på køleskabet eller putte i fotobogen til minde om en god jul, hvor der blev gjort noget ekstra ud af gaverne under træet.