Se de nyeste og fedeste videør på campo.dk

Campo.dk rejser hver uge rundt i de danske fodboldklubber i Superligaen for at levere aktuelt indhold på video til de mange fodboldinteresserede danskere.

Fodboldnyheder flytter sig i stigende grad fra skrevne artikler til videoer.
campo.dk kan du få nyheder fra de danske fodboldklubber i Superligaen på video hver evig eneste uge.
Campo.dk’s journalister rejser ugentligt landet tykt og tyndt for at finde historierne ude i superligaklubberne, og derefter levere dem i høj kvalitet på video.
På den måde kan du holde dig opdateret i ugens løb gennem videoindhold af kvalitet på campo.dk, og ikke kun i weekenderne, når kampene bliver vist på TV.

Campo.dk leverer også videoer fra andet end Superligaen

Det er dog ikke kun videoer fra Superligaen, du kan finde på campo.dk.
Det kan lige såvel være videointerviews med den danske landstræner, Kasper Hjulmand, eller den nuværende fodbolddirektør i DBU, Peter Møller. Det kunne også være videoindhold fra eksempelvis Premier League-klubben Brentford.
‘Danskerklubben’ i Premier League kan byde på store danske fodboldnavne som manager Thomas Frank, landsholdsdarlingen Mikkel Damsgaard samt de danske landsholdsspillere Christian Nørgaard og Mathias Jensen.

Mere end ‘bare’ nyheder på campo.dk

Selvom campo.dk gør en dyd ud af at levere nyheder på video, kan du finde meget andet videoindhold på hjemmesiden.
Udover de friskeste nyheder, kan du også finde portrætter af de største profiler i Superligaen og blive klogere på de største talenter i den bedste danske fodboldrække på campo.dk.

Hvilke tanker gør Gustav Isaksen sig eksempelvis om at tage det næste skridt i karrieren og skifte til udlandet? Og hvordan håndterede han overgangen fra ungdomsspiller til superligaprofil i FC Midtjylland?

Hvordan udtaler man Jelle Duin, og hvordan er den nye AGF-angriber egentlig endt i Aarhus?

Det kunne også være en video med en superligaprofil, som campo.dk følger tæt, og du kommer dermed helt tæt på i forbindelse med et klubskifte. Eller et interview med Kasper Hjulmand, der sætter ord på forberedelserne frem mod det nært forestående VM i Qatar.

Derudover er der også videoer med mere alvolige emner såsom hadbeskeder og trusler. Hvordan håndterer de danske topdommere at modtage trusler, hvad siger Pernille Harder til de grimme beskeder og hvordan reagerer superligaens profiler på de ondsindede henvendelser? 

Uanset hvad det er, så leverer campo.dk hvert uge nyt indhold på video. Den helt store forskel i forhold til det skrevne indhold er, at man kommer helt tæt på spillerne og trænerne.

Campo.dk leverer udover dugfriske videoer også andet indhold. De største nyheder fra både Superligaen, landsholdet, Premier League og de øvrige store fodboldligaer er selvfølgelig også at finde på campo.dk.