Sådan kommer du i gang med leasing af brugt bil

At lease en brugt bil har en række fordele. Dels er leasing altid billigt, og så meget desto mere billigt er leasing af brugt bil. Dels får du som ved leasing i øvrigt en bil stillet til rådighed med det samme, og dels kan du skifte bil med jævne mellemrum og prøve lidt forskelligt over tiden.

Søger du info om billeasing for at blive klogere på, om leasing af bil til privat eller erhverv er den rette løsning for dig, er der flere punkter, du kan overveje. Punkterne får du her i teksten.

Leasingkontraktens vilkår er vigtige at læse

Ved leasing underskriver du en leasingkontrakt, der udstikker, hvor meget du må køre i bilen, og afhængigt af forhandler kan du være så heldig, at det ikke er dig, der ender med at skulle punge ud for reparation af bilen. Sådan et punkt i kontrakten er især kærkomment, når det gælder brugte biler. Har en bil kørt i flere år, får den oftere end nye biler behov for reparation.

Vid, hvilke skader du skal hæfte for

At biler taber værdi over årenes løb, behøver du ikke bekymre dig om, når du leaser. For det er ikke dig, der står med værditabet – det er forhandleren. Dog kan du ende med at hæfte for visse skader, bilen pådrager sig. Hvad du konkret skal betale for, fremgår af leasingkontrakten, hvilket giver dig endnu en god grund til at nærlæse den, før du indgår aftale om leasing af bil.

Betal månedligt af ved billeasing

Når du leaser, betaler du månedligt af på bilen, og der er ikke noget stort engangsbeløb for dig at tage stilling til. Løsningen er derfor fleksibel og tillader dig, der ikke har det store budget til at købe en bil kontant, en mulighed for at komme ud på vejene uden at gå fra hus og hjem.