Sådan gør du dit varmeforbrug mere miljøvenligt

Hvis du gerne vil forsøge at leve lidt mere miljørigtigt, så er der mange steder at starte. Du kan lave både større og mindre ændringer i din hverdag. Du kan f.eks. forsøge at gøre noget ved dit varmeforbrug, så det bliver mere miljøvenligt. Men hvordan gør du det?

Skru ned for dit varmeforbrug

Der er mange gode grunde til at forsøge at skære ned på dit varmeforbrug. Først og fremmest er det mere miljøvenligt, men det er også positivt for dine varmeregninger. Der er forskel på, hvor meget forskellige varmekilder forurener, men uanset hvad påvirker det miljøet positivt, hvis du skruer ned for dit varmeforbrug.

Det er for mange en vane at tænde for deres varme, så snart det er lidt køligt udenfor, men det er ikke altid nødvendigt. I stedet skal du vænne dig til at mærke efter. Hvis det bliver lidt køligt indenfor, så prøv først at tage et par ekstra strømper på. Det er ofte nok til at tage den værste kulde.

Varm op med LPG gas

Hvis du har et gasfyr, hvor du varmer op med glasflasker, så er det en god idé at prøve LPG gas. Det er nemlig en mere miljøvenlig form for gas, der ikke forurener på samme måde. Faktisk er LPG et af de reneste fossile brændstoffer. Derfor er det et rigtig godt valg, hvis du gerne vil gøre dit gasfyr mere miljøvenligt.

Du finder gasflasker, lpg, og gastanke til erhverv og private på www.primagaz.dk.

Supplér med en varmepumpe

En varmepumpe er én af de mest miljøvenlige opvarmningsmetoder, fordi den udelukkende bruger strøm og udendørsluft til at varme op med. En varmepumpe kan bruges for sig selv eller som supplement. Hvis du allerede har et opvarmningssystem, men du gerne vil lette din forurening lidt, så er en varmepumpe et godt valg.