Sådan får du og dine veninder mest ud af jeres berlintur

Vil du gerne have den bedst mulige tur med venindeflokken til berlin. Så er det med at følge med her, hvor du kan få et par råd eller tre til, hvilke steder du absolut må se, og hvilken rejsevis du vil kunne drage fordel af at benytte. Berlin er et fantastisk feriemål, hvis du gerne vil opleve en europæisk storby.

Bil eller bus?

Med hensyn til, hvordan du forestiller dig at rejse, skal du endelig ikke låse dig fast på at køre selv. For selvom det kan give et større indblik i Tyskland hele vejen ned til berlin, er det altid fornuftigt at undersøge andre og nemmere måder først. Du kan bl.a. undersøge rejser til berlin med bus. Der er masser af muligheder for rejser til berlin med bus. Vælger du og veninderne at rejse med bus til berlin, kan I se frem til en overordentlig hyggelig tur uden bekymringerne om at bytte chaufførrolle, når den nuværende bliver træt. Med busrejser berlin skal I blot springe på bussen i samlet flok og stige af, når I ankommer.

Berlinmuren

Det vigtigste, du kan besøge, når du tager en tur til berlin, må være Berlinmuren. Du er helt sikkert blevet undervist i murens fald, som fandt sted den 9. november 1989. Det har haft en kæmpe betydning for, hvordan berlin kom videre fra Den Kolde Krig, og hvordan byen står i dag. Ingen tur til berlin uden et smut forbi Berlinmuren.

Berliner Fernsehturm

Det er næsten heller ikke til at komme uden om at tage et visit til det famøse TV-tårn på Alexanderplatz. Det er i centrum af berlin. Når man står oppe i kuglen, får man en utrolig udsigt over byen, og især i aftenmørke vil du og veninder kunne se storbyens mange lys fra bygninger, gadebelysning og trafik.