Sådan får du mere ud af din garderobe

Kigger du af og til ind i dit klædeskab og tænker: Hvad i alverden skal jeg tage på? Også selvom at du har et klædeskab, der bugner med tøj. Det kan skyldes flere ting, men det kræver en gennemgående oprydning og organisering, hvis du vil få det fulde ud af din garderobe.

Begynd med en oprydning

Består din garderobe hovedsagligt af fejlkøb, tøj du ikke længere kan passe og noget, der aldrig har set dagens lys, fordi det ligger helt inde bagved alt det andet tøj? Så bør du begynde med en grundig oprydning af dit klædeskab.

Du kan med fordel sortere dit tøj i bunker afhængig af, om det skal smides ud, beholdes eller gives væk. Det gør oprydningen en anelse mere overskuelig på trods af, at du formegentlig synes, det virker ret så uoverkommeligt.

Få overblik over din garderobes muligheder

Hvis alt dit tøj ligger hulter til bulter og mest af alt ligner noget, der er blevet kastet ind i dit klædeskab, så kan det være meget svært at danne et overblik over, hvad din garderobe i det hele taget gemmer på. Det resulterer i, at du går i det samme tøj gang efter gang.

En løsning der kan skabe overblik og lade dig få mere ud af din garderobe er at investere i et tøjstativ, hvor dit yndlingstøj eller tøj af sarte materialer kan hænge på.

Tid til at forny garderoben med nye styles

Når du har ryddet ud i din garderobe og organiseret det tilbageværende tøj, kan du nemt fornemme, om der er noget, du mangler. Det tøj du køber nu, skal være noget, som du ønsker dig, så det ikke bare ender bagerst i skabet. Du kan jo med fordel forkæle dig selv med noget fra Wrangler, der kan pynte i dit klædeskab! Se vores store udvalg fra det verdenskendte Wrangler brand.