Sådan arrangerer du en festligt diskofest

Skal du til at arrangere en diskofest og har brug inspiration? Uanset anledningen elsker de fleste en god temafest. Særligt diskofester byder op til en uforglemmelig aften med masser af skæg og dans! Læs nærmere og find en guide til, hvordan du afholder en diskofest, som dine gæster næppe vil glemme foreløbigt.

Find det rette diskopynt

Som det lyder i ordet disko, så skal der selvfølgelig være en glitrende diskokugle, som glitrer rummet og dansegulvet op. En diskokugle og pynt til diskofest vil skabe en festlig stemning på dansegulvet. En masse pynt i sølv vil være oplagt. Det kan være konfetti balloner, guirlander, gardin til baren og døren, som alt sammen er i sølv.

Find på en festlig selskabsleg til temaet

For at sætte gang i festen, er der ofte en god idé at indlede eller løbende afholde selskabslege eller aktiviteter. Med det formål at skabe en rød tråd i temaet kan du finde på en aktivitet, som knytter sig til disko temaet. Det kan være en musikquiz om disko hits eller en dance battle på dansegulvet til de gode gamle og klassiske disko-numre.

Giv gæsterne en dresscode

Temafester er klart sjovest, når alle går all in, uanset om det gælder pynt til diskofest, musikken eller påklædningen. Du kan derfor overveje, om dine gæster skal have en dresscode. Det giver altid et smil på læben og løsner op i stemningen, når folk ankommer i en påklædning, som relaterer sig til temaet. Dresscoden kan for eksempel enten være disko-udklædning eller glitrende tøj.

Sammensæt en god playliste med disko hits

For at fuldende en festelig aften og sørger for at dansegulvet er fyldt, så kan du med fordel lave en playliste til temaet. Der findes mange gode disco hits. En playliste med hits i sammenspil med en glitrende diskokugle og pynt til diskofest, vil i den grad sætte gang i dansegulvet.