Sådan afholdes en sjov og anderledes polterabend

At indgå i et ægteskab er for mange en stor milepæl i deres liv. Da begynder et nyt kapitel, og man er mere forsikret omkring sin fremtid. Men det betyder overhovedet ikke, at morskaben stopper der. De fleste vælger at holde en polterabend et par uger før deres bryllup, men hvad skal man lave?

Leg iblandt trækronerne med dine bedste venner

Det kan være, du og dine venner er typerne, der altid er friske på en udfordring. Hold din polterabend i en klatrepark for at sikre spændingen, underholdningen og sammenholdet. I vil både blive instrueret i brugen af udstyret, ligesom I vil få frit slag til at afprøve alle de mange klatrebaner, der nu engang er i en klatrepark. Tiden, man får i klatreparken til sin polterabend, varierer selvfølgelig afhængig af klatreparken. Dog vil der garanteret være tid nok til at få grinet, hygget og ikke mindst klatret. Efter en tur i klatreparken, hvor det sociale gen skal være på arbejde konstant, kan det være rart med en afslappet middag på en restaurant for eksempel. Der skal man stadig være social, men i et mere roligt miljø. Det kan blive den perfekte kombination til din polterabend.

Den oprindelige polterabend

Kort fortalt betyder ”polterabend” ”larmeaften”. Det kommer af det tyske sprog og er også oprindeligt en tysk tradition. Traditionen er at jage poltergejsterne ud af brudeparrets hjem ved at larme foran deres dør. Der larmes ved at slå både glas, lerkrukker og porcelæn itu. Derefter samler brudeparret de mange skår op som symbol på, at de fremover også vil gøre sig ydmyge for hinanden. Øl og/eller vin kommer efter hele sceneriet på bordet, så der rigtig kan blive fejret. I Tyskland foregår det stadig på denne måde i manges tilfælde, mens man i Danmark gør det på sin egen måde.