Sådan finder du den rette advokat til tvangsfjernelse

Vidste du, at alle forældre, der står i en sag om tvangsfjernelse af et eller flere børn, har ret til gratis advokathjælp – og at de helt frit kan vælge, hvilken advokat de vil bruge? Så står du selv i en situation, hvor tvangsfjernelse af dit barn har været et tema, eller kender du nogen, der står i situationen, er der god hjælp at hente hos en advokat med speciale i tvangsfjernelser.

Et af de steder, du kan få hjælp, er hos tvangsfjernelse.com.

Advokat med stor erfaring i sager om tvangsfjernelse

Bag tvangsfjernelse.com står bl.a. advokat Rasmus Hedegaard, som har specialiseret sig i sager om tvangsfjernelse og anbringelse af børn og unge. Som advokat ved tvangsfjernelser har han ført tusindvis af sager om børn og tvangsfjernelser over hele landet, og du har, som nævnt, ret til at vælge præcis den advokat, du ønsker til din sag. Bistanden er gratis for dig – fordi det er en bistand alle forældre har krav på i sager om tvangsfjernelse, uanset indkomst og livsvilkår.

Med en advokat med speciale i tvangsfjernelse ved din side gennem hele sagen, har du en rådgiver og en sparringspartner, der kender reglerne til bunds – og også kender til de typiske fejl, der laves i denne type sager. Det betyder, at du og dit barn får den bedst mulige behandling igennem systemet, og din advokat ved tvangsfjernelse vil også følge op på henvendelser fx fra din socialrådgiver.

Din advokat får det hele med

Når der er tale om en tvangsfjernelse eller blot en trussel om en tvangsfjernelse fra en kommunes side, er det naturligvis vigtigt, at alle aspekter af sagen belyses, så beslutningen tages på et oplyst grundlag. Her kan din advokat fra tvangsfjernelse.com fx sørge for, at det positive vægtes, så der også bliver set på de ting, der er gode og taler for, at barnet eller børnene ikke skal tvangsfjernes, men derimod blive i hjemmet.

Udover at hjælpe med at få belyst alle aspekter af sagen, kan din advokat ved tvangsfjernelse desuden hjælpe dig med at forstå og overholde de mange regler og frister, der er i sager om tvangsfjernelse og anbringelse af børn og unge, så din sag kører så glat som muligt.

Har du brug for advokatbistand i en anbringelsessag eller har spørgsmål til, hvordan du skal forholde dig, da kan du frit ringe eller skrive til tvangsfjernelse.com for at få hjælp – for din egen og dit barns skyld.