Renovering af hus – Sådan griber du bedst en renovering an

Er dit hus slidt, og trænger det til en opfriskning? Så er en husrenovering ofte den bedste løsning. Renovering af hus er dog et omfattende projekt og ikke noget, man bare lige kaster sig ud i. Har du drømme og visioner for din bolig, er håndværkerfirmaet Hansen & Larsen klar til at føre dem ud i livet. I artiklen her får du råd til, hvordan du bedst griber en renovering af hus an.

Overvej disse ting inden renovering af hus

Ofte er en renovering af hus et meget stort projekt, og derfor skal du altid nøje overveje dine valg. Skab overblik over renoveringen og læg en plan. Det er altid installationerne, der skal laves først, men inden da er det en god idé at gøre sig tanker om den konkrete indretning af huset. På den måde får du en idé om, hvordan dine møbler bedst placeres i forhold til kontakter og afbrydere. F.eks. skal TV-stikket helst sidde på den væg, hvor dit TV kommer til at være.

Herefter er det væggene og lofternes tur. Ønsker du en renovering af dit køkken, eller trænger dit hus til nye vinduer, er det vigtigt at aflægge en bestilling, så materialer og vinduer bliver leveret i tide. Efter det følger malerarbejde og til sidst gulve, hvis det er relevant.

Husk at søge byggetilladelse hvis nødvendigt

Selvom det er de færreste husrenoveringer, der kræver en byggetilladelse, er der naturligvis tilfælde, som kræver kommunens indblanding. Det gælder f.eks., hvis du under renovering af hus foretager væsentlige ændringer på facaden, opfører tagkviste eller på anden vis forøger antallet af kvadratmeter i dit hus.

Har renoveringen betydning for kloak eller afløb, skal du efter endt arbejde vise kommunen dokumentation for, at arbejdet er udført korrekt af et autoriseret firma.

Lad Hansen & Larsen stå for renovering af hus

Ikke mange boligejere går i gang med renovering af hus på egen hånd. Er du på udkig efter et dygtigt og erfarent håndværkerfirma, der kan yde kompetent hjælp og rådgivning fra start til slut, er Hansen & Larsen klar til at varetage opgaven.

Hansen & Larsen udfører ombygning eller renovering af hus med grundlag i et bredt tværfagligt kompetencefelt, hvilket gør dem i stand til at gennemføre en bred vifte af projekter, herunder nybyggeri, renovering og ombygning af hus. Inden renoveringsprojektets start kommer firmaet meget gerne hjem til dig og giver råd og meninger til, hvordan opgaven bliver udført bedst, så du kan træffe de helt rigtige beslutninger.