Renault Kangoo – Det sikre valg

Til dig der har brug for en bil med masser af plads, men som nemt og elegant kan glide igennem bytrafikken kommer nu den nye Renault Kangoo.

Den nye Renault Kangoo passer perfekt som firmabil til dig der gerne vil have masser af plads til arbejdsmaterialer, men samtidig gerne vil have en bil der nemt og elegant kan navigere i bytrafikken.

Renault Kangoo – bilen du kan tilpasse til netop dine behov

Bilen kan tilpasses til mange forskellige arbejdsbehov og personerne i bilen vil aldrig sidde med følelsen af at køre rundt i en stor og tung varevogn.

Den nye Renault Kangoo er udstyret med et hav af fantastiske features som gør køreoplevelsen god og behagelig. Udover dette er der tænkt på det stilmæssige og design af den nye Renault Kangoo som gør at bilen udviser stil – klasse og proffesionellisme.

Komforten er altid i højsædet hos Renault og i denne bil er det ingen undtagelse. Bilen er udstyret med højdejusterbart sæde og rat, så du netop kan indstille køreoplevelsen til hvordan du gerne vil have den.

Bilen er udstyret med både fartpilot og fartbegrænser og derudover tæller også afisningseffekt og elekektriske sidespejle med ved den nye Renault Kangoo. Bilen er også udstyret med et særdeles rummeligt handskerum, hvor volumen ligger på hele 15 liter – det betyder faktisk at man i princippet ville kunne placere en laptop derinde og sågar også en sikkerhedshjelm som ofte er noget folk har med ud til byggepladser etc.

Der er uden tvivl tænkt på de helt små detaljer i produceringen af den nye Renault Kangoo og for at blive ved opbevaringsfordelene, så skal det nævnes at der også er et opbevaringsrum i instrumentbrættet hvor man kan opbevare ting såsom: kuglepenne, kørselsbøger og kørselsplaner. Der er plads til at opbevare papirer der opfylder et A4 format.

Renault Kangoo – teknisk topeksemplar

Den nye Renault Kangoo er spækket med de nyeste og mest vigtige teknologiske elementer. Bagerst på bilen er der placeret et bakkamera som både kan sende live til bilens navigationsskærm men også til bakspejlet. Dette er enormt brugbart når man skal bakke og har enten uigennemsigtig skillevæg eller paneler som kan spærre for ens udsyn.

Samtidig er bilen udstyret med bakcensor hvilket er en kæmpe hjælp når man skal bakke enten ude i trafikken eller på byggepladser og tætpakkede områder.

Mange der har allerede har købt den nye Renault Kangoo har oplevet fordelen ved at bilen er udstyret med Hill Start Assist af den årsag at de bruger bilen i forbindelse med arbejde og derfor ofte har bilen tungt lastet med arbejdsrekvisitter.

Der er mange flere fordele ved den nye Renault Kangoo og nu har du muligheden for at prøvekøre dette pragteksemplar af en rummelig bil som stadig er nem og benytte i trafikken. Så kig ind til din nærmeste Renault forhandler hvor en af de dygtige medarbejdere vil stå klar til at vise bilen frem.