Råd til dig, som går igennem en skilsmisse med børn involveret

Når man gifter sig ed nogle, og senere beslutter sig for, at man ikke længere vil være sammen, kan det være enormt svært. Skilsmisse har nemlig ofte en masse ting med sig, som kan være svære at forholde sig til.

Det kan være endnu sværere, hvis man har børn sammen, og der kommer problemer med hensyn til forældremyndighed. Hvis du har problemer med netop dette, kan du finde familieretsadvokat her. Hvis du går igennem en skilsmisse med børn involveret, er der ting, der er meget svære – både for dig, mens også dine børn.

Vær ærlige overfor børnene

Uanset hvor gamle dine børn er, vil de uden tvivl have det svært med denne skilsmisse. Det er derfor vigtigt at snakke dem igennem det, så de forstår, hvorfor det sker. Det kan være en god ide at samle dem ved bordet, og fortælle dem det sammen.

På den måde kan i nemlig gøre det på en voksen måde, så alle ved, hvad der kommer til at ske. Dette vil også gøre det nemmere for dine børn at forstå, hvad det betyder, at i nu skal skilles. Det er på dette tidspunkt også vigtigt at svare på de spørgsmål, som dine børn måtte have.

Husk dine børn på, at det ikke er deres skyld

Når man er barn, og ens forældre bliver skilt, kan man nemt komme til at føle, at man er ansvarlig for det på nogle punkter. Selvom dit barn godt inderst inde ved, at dette ikke er sandt, er det stadig vigtigt, at du forsikrer dem om det.

Husk dine børn på, at det ikke er deres skyld, at i skal skilles, og at de ikke har haft noget med det at gøre. Disse er altså råd til dig, som går igennem en skilsmisse med børn involveret.