Professionelle løsninger til dit fysiske handicap

Hvis du er født med et fysisk handicap, eller hvis du har erhvervet dit et i forbindelse med en ulykke eller en sygdom, kender du sikkert til, hvor besværlig dagligdagen kan være uden den nødvendige hjælp.

Heldigvis er den moderne lægevidenskab kommet langt, hvor bl.a. proteser er med til at gøre livet nemmere for rigtig mange mennesker med et fysisk handicap.

Hvis du har brug for en professionel løsning, der kan gøre livet nemmere for dig med handicap, bør du overveje at kontakte en bandagist, som sætter din krop og dens behov i fokus, så du kan få en nemmere hverdag.

Hvad er en bandagist?

En bandagist er en fagligt uddannet specialist, som har ekspertise i at hjælpe dig, der har det ene eller det andet handicap. Her kan en bandagist hjælpe med at designe og fremstille proteser, bandager og lignende, som kan hjælpe dig som handicappet med at genvinde forskellige evner, som kan gøre dit liv nemmere og mere behageligt.

Hvem kan få hjælp af en bandagist?

En bandagist kan hjælpe bl.a. dig, der har mistet eksempelvis en arm eller et ben. Her vil bandagisten designe og fremstille en personlig protese, som passer lige netop til dig, og som tager udgangspunkt i dine behov.

En bandagist kan dog også hjælpe med mange andre ting, og næsten lige meget hvilket handicap du har, kan en bandagist fremstille en individuel løsning til dig.

Det gælder for handicaps over hele kroppen, hvor bl.a. ankelbandager og præfabrikerede fodindlæg også er ting, som en bandagist kan hjælpe dig med.

Dertil kan en bandagist hjælpe dig med problemer i benet med eksempelvis en knæskinne, mens også problemer i arm og albue kan løses med armslynger, albuebandager og meget andet.

Også problemer i ryggen, i nakken og i maven kan afhjælpes med assistance fra en bandagist, som udvikler en individuel løsning til netop dit handicap.