Plantronics – et stort skridt i lyd-industrien

Leder du efter nogle høretelefoner i allerhøjeste kvalitet? Så bør du tage et kig på de mange produkter som Plantronics tilbyder.

Historien om Plantronics strækker sig helt tilbage til 60’erne, og derfor kan vi konkludere, at Plantronics har været med på lydbølgen i en del år efterhånden – og med god grund! Hele konceptet startede med to piloter, som havde samme formål om at skabe lettere og mere fleksibelt og avanceret lydteknologi til brug i luften og rummet. I 1962 blev det første letvægts headset introduceret, og derfra tog det fart. Man begyndte at producere til NASA, og de første ord fra månen blev transmitteret via et Plantronics headset. Med denne interessante historie, begik man sig ud på en længere rejse – en rejse der ændrede industrien, som vi kender det. Med ny teknologi og kvalitet i fokus introducerede Plantronics en lang række produkter, og du kan derfor være helt sikker på, at du får den bedste lydoplevelse med et headset som dette.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af headset fra Plantronics.

Stort udvalg af kvalitetssikre headset fra Plantronics

Uanset hvad du ønsker at bruge dit Plantronics headset til, så kan du finde et par, som passer til dine behov. De tilbyder nemlig løsninger, der kan opfylde alle ønsker. Du kan således få Plantronics produkter, der egner sig specielt godt til blandt andet gaming, sport og til brug på jobbet. Er du kørende sælger, eller blot meget på farten, kan du få en Plantronics øresnegl, som du med stor fordel kan anvende til at optage telefonopkald imens du er på farten.

Blandt det store udvalg finder du den lækre og designrige “explorer” serie, som giver dig en trådløs dagligdag, hvor du ikke behøver at tænke på ledninger, der begrænser dig.

Hvis dette ikke tiltaler dig, så kan du også med stor fordel tage et kig på den stilfulde “Savi” serie, som består af et hav af produkter, hvoraf du kan få alt fra Bluetooth headset til headset med ledning.

Er du mere den sporty type og leder efter et headset, som passer til dette, så tilbydes “Backbeat” serien, som udelukkende henvender sig til sport eller træning.