Pift vinteren op

Med vinteren kommer også kulde og gråvejr. Humøret kan til tider blive påvirket af det knap så spændende vejr, og kreativiteten skal i spil med særligt udendørsaktiviteter. Dog er der flere måder, hvorpå man kan pifte sin vinter op på. Der er både små og store ting, der kan gøre en forskel og sørge for, at der er lidt mere lys og varme i de mørke måneder.

  • Påklædningen

Gennem din påklædning kan du nemt pifte hverdagen og vintermånederne lidt op. Om det er med en farverig jakke eller et par smarte støvler, så er der flere måder at gøre det på. Med en påklædning, som du føler dig komfortabel i og er glad for, er det også nemmere at komme ud i kulden og vise det frem. Gå på opdagelse i vintergarderoben, og shop her. Huer, halstørklæder og vanter er også nemme veje til at pifte et vinteroutfit op.

  • Hyggelige stunder

Hav ekstra fokus på at hygge i disse måneder, og fyld dem ud med gode aftaler. Særligt december indbyder til mange hyggelige sociale arrangementer, men lad det ikke stoppe her. Det er netop i januar og februar, at kulden kan føles ekstra hård, og derfor skal der ekstra fokus på hyggen. Planlæg nogle kaffeaftaler eller filmaftenener, og inviter vennerne over til en komsammen.

  • Rejs væk

Uanset om det er en tur i sommerhus eller en rejse længere væk til udlandet, så er et afbræk fra hverdagen og kulden tiltrængt for mange. En del vælger også at rejse væk om vinteren for netop at mærke noget varme og ny energi. En sommerhustur kan sætte ekstra fut under hyggen, hvor nærværet er i fokus. Selv i blæst og kulde er en gåtur til vandet skøn, og særligt hvis der venter en lun brændeovn, varm kaffe og en god film i sommerhuset, når man er hjemme.