Overvejer du at flytte til Egedal kommune?

Egedal kommune er en kommune, der ligger i Nordsjælland. Den går under Region Hovedstaden og tilbyder mange muligheder for dig, der ønsker at flytte dertil med din familie. I Egdal har i for eksempel mulighed for at dyrke en masse idræt – både alene og i fællesskab. Idrætstilbuddene i kommunen er mange, og der er helt sikkert også en sport, der falder lige i jeres smag. Du kan ligeledes dyrke en masse kultur sammen med dine børn, og uanset hvad du er mest til, så tilbyder Egedal kommune et rigt foreningsliv – et foreningsliv, der er drevet af ildsjæle og hvor der er fokus på rummelighed. Med andre ord: i denne kommune får du og din familie altså de bedste vilkår, så i sammen kan deltage i foreningslivet på en god måde. Og ønsker du at lære mere om den Nordsjællandske kommune? Så læs mere her.

Få hjælp i børneterapien

Noget helt specielt, du får, hvis du flytter til Egedal, er børneterapeuterne. Børneterapeuterne tilbyder en indsats, hvor barnet og hele familien er i fokus med udgangspunkt i barnets hverdag. Det er desuden alle, der kan gøre brug af terapeuterne – både forældre og institutioner, der oplever et barn med problemer. Det, du får, er således en sansemotorisk vurdering, der vurderer hvilke udfordringer barnet måtte have samt, hvad der skal til for at hjælpe det. I Børneterapien ser vi børn i alderen 0-18 år. Børnene har forskelligartede udfordringer som kræver opmærksomhed i større eller mindre grad.

Få dig en hobby i Egedal

Hvis du leder efter noget at lave, så mangler der desuden ikke muligheder i Egedal. De har et bredt udvalg af aktiviteter, der helt sikkert passer til enhver smag eller stemning! Uanset om det er at bevæge og træne din krop; deltage i en organisation dedikeret til en bestemt hobby/færdighedssæt eller om du bare vil have lidt tid væk fra stresset derhjemme – de har, hvad alle har brug for.