Ondt i kroppens led? Opsøg en kiropraktor

Hos en kiropraktor kan du få afhjulpet en række gener i kroppens bevægeapparat. Det vil bl.a. sige i ryg, nakke og kroppens led. En konkret lidelse kunne være iskiassmerter, der opstår, når de lange iskiasnerver bliver udsat for tryk eller træk. Og da nerverne netop er lange, kan smerter vise sig flere steder i kroppen fra lænd til fod. Her vil fx en kiropraktor i Århus kunne tage brodden af smerterne.

Gå ikke for længe med akutte skader og overbelastningsskader

Sportsskader kan en kiropraktor også hjælpe med at behandle, evt. som supplement til visse typer af fysioterapi. Sportsskader kan være akutte, kroniske eller skader som følge af overbelastning. For at få den bedste rekonvalescens bør du opsøge hjælp med det samme, hvis du står med en akut skade eller har fået et løberknæ eller tennisalbue, da disse kan udvikle sig til værre, kroniske skader.

Har du bækkenløsning efter graviditet? Få hjælp i form af behandling af led

Har du været igennem en hård graviditet, står du måske med bækkenløsning, hvor du oplever nogle smerter i alle bækkenled. Bækkenløsning kan være et resultat af den blødgøring af ledbånd, der finder sted i kroppen på grund af hormoners indvirkning under graviditet, der gør bækkenet større, så fødslen forløber mere gnidningsfrit – bogstaveligt talt. Her er fx ledfrigørende behandling aktuelt.

Snak med en kiropraktor, før behandling iværksættes

Kiropraktik er ikke blot én ting, men rummer flere behandlingsteknikker, der kan kombineres for at sætte ind over for en gene på den mest effektive og hensigtsmæssige måde. Det varierer en smule fra klient til klient, hvad der er den rette behandling at bruge mod en gene. Før behandling starter, skal du derfor snakke sammen med en kiropraktor om, hvad der vil kunne gøres i netop dit tilfælde.

Som noget andet kan en kiropraktor fortælle dig om, hvordan du kan forebygge skader fremover.