Mangler du EKG papir til din praksis?

Mange uddannede læger vælger i dag at åbne en praksis op for dem selv. På den måde bliver de i stand til at nyde fordelene ved det selvstændige liv og dermed også de friheder, der er forbundet hermed. De kan yde den service, de drømmer om, og de kan få sig en glad og frisk patientkreds, der ynder at bede om den hjælp, de har behov for.

Når man ejer en praksis, er der dog også mange udgifter, der skal tages hensyn til. Det gælder især udstyr og andet essentielt inden for lægeverdenen.

Hvad er EKG?

Det er for eksempel noget, der gør sig gældende, når det kommer til EKG papir.

EKG står for elektrokardiogram, og via denne registrerer man de elektriske impulser, som konstant sendes gennem hjertet. Dermed er det også denne proces, der sørger for, at hjertet slår regelmæssigt. Impulserne er det muligt at måle på uden for hjertet for eksempel i arme, ben eller på brystvæggen. Det foregår via 6 elektroder, der placeres på brystkassen og en elektrode, der sættes på hver arm og ben. Det betyder, at der kan måles på hele 12 forskellige registreringer af hjerterytmen på samme tid.

Find et udvalg af EKG papir online

En af de vigtigste ting er således blot noget EKG papir. Det er vigtigt altid at have et ekstra lager af dette liggende, så man som læge ikke en dag står og mangler det, når en patient har brug for at få målt sit EKG.

Derfor bør du tage et kig online. Det kan for eksempel være inden for på en side som; ekkomed.dk, hvor du har rig mulighed for at finde et bredt udvalg af EKG papir fra forskellige brands, hvorfor priserne også er varierende. Det er derfor din mulighed for at finde lige præcis det produkt, du mangler i praksissen.