Luksuriøse komposit bordplade

Har du altid drømt om en luksus komposit-bordplade? Så har vi helt sikkert en bordplade, der opfylder alle dine behov.

Silestone er en producent, der laver sammensatte bordplader af kvarts. Kompositbordplader er ekstremt holdbare og kan tåle mange års slid, uden at blive gamle at se på. Støbte bordplader fremstillet af 95% kvarts. Overfladen er meget ensartet og lukket og kræver derfor et minimum af vedligeholdelse. På grund af produktionsmetoden og blandingen af kvarts og bindemiddel er kompositbordplader syrefri, hvilket gør dem velegnede til badeværelser og køkkener. Du kan derfor finde en masse forskellige komposit bordplade her, så du kan finde din næst bordplade til dit hjem.

 

En komposit bordplade er ikke bare en bordplade

Komposit bordplader ser ikke kun smukke ud, men har også mange fordele. Udover det slående udseende kan kompositbordplader bruges i forskellige typer af køkkener og badeværelser. Takket være sammensætningen er kompositbordplader ekstremt nemme at rengøre og vedligeholde. Desuden absorberer kompositbordplader ikke pletterende materiale som vinrød eller kaffebrun farve. Desuden er kompositbordplader modstandsdygtige over for ridser og holder derfor længe. Kvartsoverfladen er meget hård og kombineret med en fleksibel polyesterharpiks, der bliver blandet sammen, gør kompositbordet ret ridsefast på alle fronter. Alle Silestone kompositbordplader i komposit fås i mange forskellige farver og flere teksturer, så du vil helt sikkert finde det, der passer bedst til dit køkken!

 

Ren kvalitet med en komposit bordplade

Det første lag er lavet af 99% ren kvarts, så kompositbordplader er helt syrefri. Kompositbordpladen er derfor særlig velegnet til køkken og badeværelse. Arbejdsfladen er også meget nem at rengøre og vedligeholde. Kompositbordplader er modstandsdygtige over for pletter af enhver art. Ikke alene kan de rengøres hurtigt, men overfladen absorberer heller ikke pletter som vinrødt eller kaffebrunt. Desuden har kompositbordplader ikke en permanent farveændring, når den kommer i kontakt med skåret frugt eller grøntsager. Kompositbordpladerne findes i mange forskellige farver og teksturer, så du vil helt sikkert finde en, der passer bedst til dit køkken! Så hvis dette lyder interessant kan du altid kontakte hjemmesiden for at få en masse detaljeret informationer omkring en komposit bordplade, så du er klar til dit næste køb af netop sådan en.