Kvalitetsbevidst gardinvalg

Går du med drømme om at friske din bolig op med lækre nye gardiner, men er du lidt på udebane, når det kommer til valget af disse? Det kan også være at du allerede har en idé om, hvilken stemning du ønsker i rummet, men ikke helt ved, hvordan du skal frembringe denne. Af og til er det en lettere og bedre løsning at række ud og få professionel hjælp, når du skal vælge dine gardiner, så du er sikker på, at du får nogle gardiner, som matcher netop dit behov.

Bestil en gardinbus

Er du mest til stilrene lameller, omsvøbende stofgardiner eller helt klassiske persienner, findes den helt rette type gardin for dig. Med en gardinbus, kan du få professionel hjælp, til at vælge netop dine gardiner. Her kan du få en bred vifte af gardinprøver, så du både har mulighed for at se og mærke de forskellige typer, inden du træffer et afgørende valg. En samtale er gratis og uforpligtende, og skal blot fungere som en hjælp, så du kan ende med et slutresultat, som du er glad for.

Fri for fortvivlelsen

Beslutter du dig for at modtage denne hjælp, vil gardinerne bliver produceret og opsat for dig. Du slipper på den måde for bøvlet med selv at måle op, og at gå forvirret rundt i en gardinbutik uden noget udgangspunkt, eller idé om hvor du skal starte og slutte. Foretrækker du derimod at gøre det selv, og har hænderne skruet ordentligt på, samt en tommestok liggende i værktøjskassen, kan du altid tage en uforpligtende samtale, og derigennem få noget viden om gardiner, og blive guidet i den rigtige retning for dit næste valg af disse. Om end ikke andet, er det altid en klar fordel at have mærket de forskellige varer, og set farverne for sig, så man ikke går galt i byen, når først gardinerne kommer op og hænge.