Køb hund på Dyreportal

Ønsker du at øge familien med et køb af hund? Find og køb hund hos Dyreportal. Hunden er det mest populære kæledyr i Danmark – og derfor bliver den også kaldt menneskets bedste ven. Har du besluttet dig for at tilføje en som et ekstra familiemedlem er der flere beslutninger der skal foretages inden købet. Nemlig hvilken race det skal være. Når du har fundet racen der er det perfekte match for dig, så kan du kigge på det store udvalg af hunde til salg på Dyreportal. Uanset om du søger en voksen hund eller hundehvalpe til salg, finder du det på siden. Længere nede på siden, under annoncerne kan du læse mere om, hvilke tanker du skal gøre dig, før du gør dig et køb af hund.

 

Køb hund der matcher dig

Hundens størrelse har også betydning for de fleste der gerne vil købe en hund. Selvom alle hvalpe er søde, bliver de jo voksne og du skal derfor tænke over hvilken race der matcher dig og dine behov. Hvilken størrelse og sind passer til dig og din hverdag er noget du skal tænker over før du gør køb af hund. Din boligsituation spiller selvfølgelig også en stor rolle når du kigger blandt hunderacer.

 

Køb hund du har tid til

Et køb af hund skal være gennemtænkt og du bør derfor overveje, om du har tid og overskud i hverdagen til at have hund. I forhold til hvor længe din hund skal være alene hver dag og hvor meget tid du har til at lufte og aktivere den til dagligt. En god tommelfingerregel er at din hund skal aktiveres med gåture og leg i ca. to timer dagligt. Du skal kunne stimulere din hund det der passer til netop den hunderace. En hund er meget socialt dyr, så det er ikke godt for den at være alene hjemme mange timer om dagen. Derudover er det også godt for din hund at møde og lege med andre hunde. Det er også meget vigtigt at du har meget tid når du anskaffer dig en hvalp, da der skal ligges en del tid i træningen mens de er små.