Køb havelamper og få mere lyst i haven

Har du længe været på udkig efter havelamper, fordi du har hørt, at de er ret gode og effektive? Så er du helt sikkert kommet til det rette sted. Solar havebelysning er perfekt til sommeren, da de skaber stemning og lidt hygge med deres meget beroligende og behagelige lys. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at havelamper primært oplades af sollyset og derfor kun minimalt af dagslys. Så hvor kraftigt havelyset lyser, afhænger som regel af årstiden, så du skal sørge for at placere dine solceller der, hvor du ved, at solen vil ramme. Besøg hjemmesiden og se vores store udvalg af havelamper til din have.

Få ekstra belysning i haven med havelamper

Solar-havebelysning er meget let at installere, og du kan enten gøre det selv eller bede nogen om at hjælpe dig. Når du skal installere havelys, skal du først og fremmest beslutte, hvor du ønsker dem. Når det er gjort, skal du samle dine havelamper op (som normalt leveres med en detaljeret installationsvejledning vedlagt) og begynde at følge instruktionerne deri. F.eks. leveres havelamperne til haven ofte med to pæle, en til at plante i jorden og en til at montere på noget andet, f.eks. en havevæg eller et skur.

Havelamper til alle behov

Herefter skal du blot sætte havelysene fast på stolperne og sørge for, at de er så robuste som muligt. Glem desuden ikke at tjekke, om der er en afbryder på dine havelamper, så du kan tænde eller slukke dem, når det er nødvendigt. Under alle omstændigheder er havelamper til haven perfekte til dem, der ønsker lidt ekstra belysning i haven, men ikke for meget (så den ikke ligner en fodboldbane). Husk blot, at ordentlig havebelysning kræver god kvalitet hvilket er det som vi tilbyder gennem alle vores havelamper. Se vores store udvalg af havelamper på hjemmesiden, hvor vi med sikkerhed kan fortælle at du finder den du går og søger.