Køb en briks til din personlige klinik

Går du med en idé om at skabe din egen klinik, hvor du kan tage imod skønne kunder? Det kan være du allerede er godt i gang med din professionelle klinik? Uanset hvad din situation er, så er en briks helt essentiel, for at din klinik kører på spor.

Hvis du har en klinik, så er du helt sikkert også klar over, at det er yderst vigtigt, at kunden er komfortabel. Derfor kan din klinik næsten ikke fungere uden en behagelig briks, som din kunde kan lægge sig på og nyde den behandling, som du tilbyder. Der findes mange forskellige typer af brikse, og derfor er det også vigtigt, at du finder ud af, lige præcis hvilke præferencer du har til en rigtig god briks. Dette indkluderer bl.a., hvor meget du har tænkt dig at bruge på en briks. Disse kommer nemlig også i mange prisklasser, og derfor er der en masse at vælge imellem.

Hvis dette lyder som det, du er på udkig efter, så finder du her din nye briks.

Stort udvalg så du kan finde den perfekte briks

Hvis du leder efter den perfekte briks til din klinik, så er der en masse at kigge igennem. Blandt det store udvalg finder du bl.a. modellen ULNA. Her får du en flot elektrisk spa briks med robust metalramme. Den kommer med tre motorer, der styrer højde, ryglæn og central modul bevægelser. Den har et hovedstøtte med åndehul, og så er den i hvid PU polstring, der sikrer dig en nem rengøring.

Du kan også vælge Qaus Warm spa briks, hvis du ønsker en yderst stilfuld briks med varme. Denne har fire motorer, og har et solidt træfundament. De fire motorer styrer henholdsvis ryglæn, fodstøtte, højde samt hele brikshældningen. Denne kommer også med hvid PU polstring i høj kvalitet og med en tykkelse på 12 mm., der sikrer en  høj komfort for kunden.

Hvis ikke dette er helt godt nok, så finder du også Kella spa briks. Dette er en spa briks med varme og LED lys, som en yderst stilfuld og komfortabel. Den består også at et solidt træfundament med skydelåger, som gør det let for dig at have ren og stilfuld opbevaring. PU polstringen kommer med en tykkelse på 15 cm., som er ligesom en madras, og altså giver din kunde den største komfort og dermed den bedste oplevelse.