Imo sikkerhedsskiltet er et lovkrav på alle arbejdspladser

Imo sikkerhedsskiltet er et lovkrav på alle arbejdspladser, hvor der er en sikkerhedsrisiko forbundet med arbejdet eller et behov for at angive den nærmeste flugtvej. Dette skilt er fremstillet af materialer af høj kvalitet og følger strenge designkriterier, der er fastsat i de internationale standarder ISO 7010 / ISO 3864. Det er perfekt til brug på enhver arbejdsplads og vil bidrage til at holde dine medarbejdere sikre. Besøg hjemmesiden i dag og se det store udvalg af imo sikkerhedsskilt til kanon skarpe priser.

Foreskriver form, farve og grafiske symboler, der kræves på sikkerhedsskilte

DS/EN ISO 7010 er et sæt standarder, der foreskriver form, farve og grafiske symboler, der kræves på sikkerhedsskilte. Fælles symboler (eller piktogrammer) blev indført og afprøvet i alle europæiske lande for at sikre, at symbolerne var lette at forstå og genkende. DS/EN ISO 7010-skilte er baseret på designprincipperne i ISO 3864-1 for form og farve og i ISO 3864-2 for design af grafiske symboler til sikkerhedsskilte. Ved udformningen af nye sikkerhedsskilte følges de samme principper, hvilket sikrer, at nye sikkerhedsskilte ikke kun er begrænset til det danske marked, men kan forstås af folk fra hele verden.

Sikkerhedsskilte er en vigtig del af ethvert sikkerheds program på arbejdspladsen

Sikkerhedsskilte er en vigtig del af ethvert sikkerheds program på arbejdspladsen. De bruges til at advare medarbejderne om potentielle farer og til at give instruktioner om, hvordan man arbejder sikkert i et område. Det er dog ikke nok blot at sætte et par sikkerhedsskilte op. De skal placeres på det rigtige sted for at være effektive. Den bedste måde at bestemme den korrekte placering af sikkerhedsskilte på er at foretage en risikovurdering af arbejdspladsen. Dette vil hjælpe dig med at identificere potentielle farer og den bedste måde at afbøde dem på. Når du har identificeret potentielle farer, kan du derefter bestemme den bedste placering af sikkerhedsskilte. De bør placeres på en måde, der passer til synsvinklen, idet der tages hensyn til eventuelle forhindringer.