Hvorfor anmeldelser kan være geniale

Hvad end du skal købe ny bil, en ny computer eller noget tredje, så er det en god idé at læse anmeldelser. Anmeldelser kan give et grundlæggende fundament, som du kan bruge i din beslutningstagen, inden du køber noget nyt. Men hvilke anmeldelser er gale, og hvilke er geniale? Det vil vi komme ind på i dette indlæg.

Trustpilot og lignende

Trustpilot, Facebook, Google og hvad der ellers findes, kan være smarte. Det eneste problem der er med disse er, at man ikke altid kan stole på dem. Det er ret let at manipulere med tallene der står på siden, og firmaer som Trustpilot er tidligere taget i at fjerne anmeldelser mod betaling.

Når du bruger sider som Trustpilot, Facebook og Google, så skal du altså have is i maven. Du kan dog typisk sagtens stole på dem, såfremt der er mange der har lagt en anmeldelse. Her snakker vi flere tusinde.

Uvildige anmeldelser

I dag er det blevet meget populært, at hjemmesider laver en bedst i test, hvor de anmelder produkter. Disse anmeldelser er typisk uvildige, og man kan derfor bedre stole på dem. De giver et overblik over produkterne på markedet, og giver samtidig en indikation af hvad man skal gå efter, når man skal købe noget.

Vi anbefaler, at man altid læser en eller flere bedst i tests, inden man blindt stoler på den første der dukker op. Der findes nogle enkelte brådne kar i den branche, som bare skriver noget for at skrive det.

Anmeldelser af folk man kender

Der findes intet bedre end en anmeldelse, som er lavet af en man holder af og stoler på. Det gør der ikke, da man kan vide sig sikker på, at de nok skal give deres ærlige mening. Den er tit mere troværdig end alt det du kan finde online.

Man skal dog være opmærksom, hvis man får en anmeldelse af en man kender. Sommetider så giver de anbefalinger af ting, som de ikke selv ejer, eller som de blot har hørt om ude i krogene. Derfor kan det være en god idé altid lige at høre ad, hvor de har fået deres erfaringer fra.

Konklusion

Anmeldelser er altså geniale, hvis man bruger dem korrekt. Det er derfor vigtigt, at man ikke stoler blindt på alt hvad mn læser. Brug din sunde fornuft, og dobbelttjek gerne, hvis du læser noget spændende om et produkt eller en ydelse.