Hvordan du fremhæver din naturlige skønhed

Man behøver ikke en masse makeup og en masse selvbruner for at finde skønheden frem. Man kan sagtens fremhæve sit ansigt ved hjælp af andre metoder som du kan læse mere om her.

Pynt til ansigtet

Mange kvinder nu om dage bruger makeup, nogle bruger meget og andre bruger minimalt makeup – begge dele er helt okay, og det er op til en selv, hvad man foretrækker og hvad end man synes er pænest til sig selv. Makeup er et perfekt værktøj til at fremhæve sine ansigtstræk, og dette kan f.eks være ved hjælp af concealer under øjnene, og mascara på sine øjenvipper til at få sine øjne til at ‘’pop’’. Det kan også være ved hjælp af lidt contouring, få at fremhæve sine kindben og kæbelinje. Hvis man bruger briller, så kan man endda invistere i et par, som passer til sit ansigtsform. Runde briller er perfekt til dig med et mere aflangt ansigt, da det balancere dit ansigt mere. Derimod er firkantede briller rigtig godt egnet til dig med et kortere og rundere ansigtform.

Håret spiller en stor rolle

Selvom der er fokus på ansigtet i denne guide, så er det også vigtig at vide, håret spiller en stor rolle i, hvordan dit ansigt fremstår. Dette kommer an på ting så som hvor kort eller langt dit hår er, samt farven på dit hår. Folk med lyse øjne, kan fremhæve disse træk ved at farve sit hår til en mørkere tone, måske endda sort for et mere intens look. På samme måde kan du fremhæve dine ansigtræk ved at farve håret lysebrunt eller blond, hvis din hudfarve er til den mørkere side. Kontrasten mellem hårfarven og hudfarven er nemlig det, som får dit ansigt til at stå ud. Du kan også indramme dit hår ved at klippe det kort, eller gro det langt for at gøre ansigtet længere.