Hvor ligger Vallensbæk?

Vallensbæk er en bydel i Storkøbenhavn beliggende ved Køge Bugt Strandpark. Vallensbæk grænser op til Ishøj og Taastrup i vest, Brøndbyvester i øst, Glostrup og Albertslund i nord. Vallensbæk blev etableret som kommune 1 april 1970 ved sammenlægning af Vallensbæk landsby med Vallensbæk Sogns 9 andre landsbyer og herreder. Vallensbæk Kirke blev bygget i 1859 og er en del af Vallensbæk Sogn. Vallensbæk er en stationsby på Københavns Hovedbanegård-Hvalsøbanen med to stationer, Vallensbæk Nord og Vallensbæk Syd. I Vallensbæk ligger Vallensbæk Havn, der er et af landets største charterhavne, med plads til over 600 både. Se her og læs mere om de mange oplevelser du kan opleve i Vallensbæk. 

Vallensbæk er også hjemsted for Vallensbæk Golf Club

Vallensbæk er også hjemsted for Vallensbæk Golf Club, der blev grundlagt i 1929. Vallensbæk byder også på en række kulturelle aktiviteter såsom Store Cykeldag, Sankt Hans, Mosens Dag, Vestegnens Kulturuge, Festlig Fredag og Jul i Vallensbæk. Vallensbæks kulturtilbud giver dig mulighed for at styrke din fysiske form, din kreativitet og dine sociale færdigheder samtidig med, at du kan nyde den smukke natur som Vallensbæk besidder.

Idrætsforeningerne i Vallensbæk dækker en lang række idrætter

Der er mange idræts- og fritidsfaciliteter i Vallensbæk. Idrætsforeningerne i Vallensbæk dækker en lang række idrætter, såsom badminton, bowling, bridge, fitness, fodbold, håndbold, karate, svømning og meget mere. For børn og unge er der flere skoler med specialiserede idrætstalenter. Vallensbæk Idrætspark består af et 25 meter bassin samt en stor hal med plads til flere forskellige idrætsgrene. Idrætsparken har også en cafe, omklædningsrum og toiletter. I Vallensbæk Idrætspark er der desuden en stor legeplads, så børnene kan boltre sig, mens forældrene nyder en kop kaffe. I Vallensbæk er der gode muligheder for at dyrke idræt og bevægelse. Vallensbæk Idrætspark er et af Danmarks største idrætsanlæg, hvor du kan dyrke en lang række forskellige sportsgrene. Idrætsparken omfatter bl.a. en fodboldbane, en atletikbane, en beachvolleybane og en skateboardrampe.