Hvilke tæpper er praktiske til køkken og stue

Indretning kan det være vanskeligt at greje, for hvad er moderne for tiden, er der nogle bestemte trends at tage højde for, eller skal man vælge noget utraditionelt? Det er selvfølgelig altid helt op til den enkelte person at beslutte, hvordan indretningen skal være hos dem, men man kan have brug for inspiration.

Tæppe tips

Er du på udebane, når det kommer til indretning, vil det garanteret behage dig, at du her kan læse nogle tæppe tips. Tæpper tænker man traditionelt set på som et firkantet stykke vævet stof eller lignende, der lægger på gulvet, ofte i en stue eller et soveværelse. Med disse tæppe tips vil du dog kunne opdage, at det er meget mere end det. Der følger mange overvejelser med ift. tæpper, som man ikke til hverdag nødvendigvis husker at tænke over.

Plasttæpper til køkkenet

Det første af flere tæppe tips er, at til forskellige rum passer forskellige tæpper. Det gælder både udseende og materiale. For eksempel ville du nok hurtigt finde ud af, at det er upraktisk at have et finhåret, dyrt tæppe liggende i køkkenet, fx under køkkenbordet. Hertil vil et plasttæppe derimod arte sig, fordi det kan tåle fugt og beskidte sokker og madrester.

Et plasttæppe gør det ikke spor at spilde mad på, for det kan nemt vaskes af. Derudover er det mange forældres skræk, at der går en flig af køkkengulvets klinker, hvis børnene taber deres bestik, eller andet hårdt og tungt tabes på gulvet. Den risiko kan du undgå med et plasttæppe.

Tæppe til stuen

Generelt kræver det en vis bevidsthed om din personlige indretningsstil, når du skal vælge tæppe til stuen, da det er et meget benyttet rum i mange hjem. For eksempel kan du vælge et patchwork tæppe, der vil gøre rummet mere livligt og varmt.