Hvilke elementer indeholder det gode badeværelse?

Hvad skal man huske at få med, når man indretter sit nye badeværelse, eller renovere det gamle?

Hos www.flottebade.dk/ Finder du alle de ting, som du skal bruge, for at gøre dit badeværelse til det helt perfekte rum, for dig og din familie.

Hvad skal der være på badeværelset?

Man kan sige at der er en række elementer, som SKAL være at finde på badeværelset, for at det overhovedet fungerer. Her tænker vi for eksempel på bruseniche, wc og håndvask/badmøbel,. Så disse ting vil vi springe let henover, da det giver sig selv.

I virkeligheden, er det meget forskelligt, hvad der skal til for at gøre det til et godt badeværelse, for den enkelte. Men vi kan alligevel nævne nogle generelle ting, som vi mener det bør indholde.

Opbevaring: Det er vigtigt at have steder til håndklæder, toiletpapir, personlig pleje med mere og det er de færreste ting man vil have stående frit fremme. Derfor er det smart med steder til opbevaring af disse ting og som man kan lukke af.

Lys: Det giver sig selv at der skal lys i et rum. Men badeværelset, er et af de rum i hjemmet, hvor lyset er aller vigtigst. Ofte har et badeværelse et begrænset vinduesareal som oven i købet lukker mindre lys ind, fordi det er et frostet glas. Det skal være muligt at kunne se, når man kigger sig i spejlet og i brusenichen. Derfor kan flere forskellige lyskilder, være en god ide, som; lys i loftet, spejle med lys, stemningsbelysning, lige som det kan være praktisk at kunne dæmpe lyset, samt tænde og slukke de forskellige zoner separat.

Praktiske produkter: Her tænkes på ting med hver sin praktiske funktion, som wc-børste, håndklæde kroge, håndklædetørre, hylde til sæbe, papirholder og andet badeværelsestilbehør, som gør hverdagen på badeværelset meget nemmere. Så man for eksempel, ikke skal gå på tværs af badeværelset, efter et håndklæde, når man er våd efter et bad.

Det kan være forskelligt fra bad til bad og familie til familie, hvad der er vigtigt for lige præcis jer, eller dig. Tænk derfor altid grundigt igennem, hvilke behov og ønsker du ønsker at dit badeværelse skal opfylde.