Hvad tager man på til årets fest?

Det er snart jul og lige efter juledagene, så er det nytår. Og som alle ved, så har nytårsaften det med at være årets helt store fest. Det hele skal være større og vildere end resten af året, og det gælder også vores udseende. Det er selvfølgelig ikke helt det makeup niveau som halloween eller karneval i Aalborg lægger op til, vi går efter til nytår, men vi giver den alligevel en smule ekstra. Men hvad end det er til festlighederne, eller til tømmermændsdagene, man vil se lidt ekstra godt ud, så kan eyelash extensions være løsningen.

 

Hvad er eyelash extensions?

Eyelash extensions er en kunstig øjenvippe som sættes på en af dine egne naturlige vipper og som bliver siddende i længere tid. På den måde, kan du, hvis du ikke er udstyret med verdens længste eller fyldigste vipper, have smukke og mascara lignende vipper, uden at bruge hverken tid eller kræfter på at stå op og lægge mascara. På den måde kan du sikre, at dine øjne er flotte og indrammede af smukke øjenvipper, som også skåner dine egne naturlige vipper, hvis du får lavet dem et ordentligt sted.

 

Hvor får man lavet eyelash extensions?

Man kan få lavet eyelash extensions i de fleste byer i Danmark og man kan blandt andet få lavet eyelash extensions Roskilde. En behandling er ligesom en ansigtsbehandling eller en tur til frisøren, hvor man kan nyde at forkæle sig selv. Behandlingen tager mellem 1,5 – 2 timer hos Me by Rena som laver eyelash extensions i Roskilde. Under behandlingen skal du ligge med lukkede øjne, og man kan blandt andet få taget sig en velfortjent eller måske tiltrængt lur.

 

Invester i dig selv

Når du investerer i at få lavet eyelash extensions i Roskilde, så investerer du ikke blot i kunstige vipper. Du investerer i dig selv, dit selvværd og din tid. Eyelash extensions i Roskilde er en oplagt mulighed for at føle sig flot hver dag, uden at bruge tiden eller energien på, at stå og lægge makeup hver morgen. Og man kan både vælge et ekstra glamourøst look med store fyldige og tætte vipper, eller man kan vælge at få et naturligt look, som løfter og indrammer ens øjne på en naturlig måde. Så uanset hvad dit nytårsfortsæt kommer til at være, så husk at det er okay at investere i dig selv i det kommende år.