Hvad er søgemaskineoptimering

Hvad er søgemaskineoptimering? ja, det er noget grundlæggende du naturligvis skal vide. Du skal nemlig have styr på hvad seo betyder, og hvad definitionen er. Som du nok kan regne ud, så betyder SEO på dansk søgemaskineoptimering, og er en meget vigtig marketingkanal for at din hjemmeside kan få mere trafik på din side. Kort sagt, så går SEO ud på at du skal gøre din virksomhed så synlig som mulig på internettet. Det betyder at du skal være så højt placeret på google, som overhovedet muligt. Dette gør nemlig at kunder har nemmere ved at finde din hjemmeside, og dermed er der markant større chance for salg. Som sagt, så hvis dine kunder skal kunne finde dig så er det vigtigt at du er rangeret højest på google.

Hvad er søgemaskineoptimering? SEO

Hvad er søgemaskineoptimering? SEO er faktisk en af de mest anerkendte metoder til at komme højest på de såkaldte søgeord. Et eksempel på hvad er søgemaskineoptimering kunne være, hvis du var et VVS firma, og har et ønske om at ligge højt ved søgeordet VVS, og det er hertil at SEO teksten kan hjælpe dig. Det kan være alt fra beskrivelser på din hjemmeside, eller links til forskellige steder på din hjemmeside. Det er nemlig således at google kan finde på at kigge ind forbi din hjemmeside, og vil der lave en vurdering på hele hjemmesiden. Det betyder at loadingtiden vil blive tjekket, kigget på billeder og ikke mindst for relevant teksten på siden er. Det er så på baggrund af dette og en masse andre parameter, at google vælger hvilken placering din hjemmeside skal have på de enkelte søgeord på google.

Hvad er søgemaskineoptimering? vigtigt at vide inden brug

Hvad er søgemaskineoptimering? Som sagt så før du kaster dig over søgemaskineoptimering, så er det utrolig vigtigt du ved hvordan det virker. Når man søger på google, så er det nemlig en algoritme, som beregner hvad den tænker passer bedst til din søgeord. Hertil bruger google et redskab, som bliver kaldt E-A-T som skal beregne hjemmesidens kvalitet. Det betyder at du med sikkerhed vil få de muligheder, som er bedst tilegnet din søgning. Det vil sige at hvis du søger på fodboldstøvler, så vil der ikke komme links op med hudprodukter. Nu håber jeg du er blevet klogere på hvad er søgemaskineoptimering.