Horisontal eller vertikal – find din design-radiator

Der findes et hav af forskellige design radiator på markedet lige nu, og det kan være svært at finde rundt i de mange muligheder, og finde de helt rette løsninger til netop dit formål. Blandt de mange forskellige radiator-designs finder du blandt andet flere forskellige varianter af både horisontale og vertikale radiatorer, der passer ind i flere forskellige boligindretninger. 

Vælger du et horisontalt design får du en variant, de fleste forbinder med en traditionel og klassisk radiator. Dette udgør på en og samme tid et både moderne og klassisk valg af varmekilde, og denne type radiator passer da også ind i de allerfleste indretninger, hvadenten der er tale om et nybyggeri eller en renovering eller restaurering af en allerede eksisterende bygning. En horisontal radiator behøver dog på ingen måde at være en “gammeldags” og dateret løsning i eksempelvis et nybyggeri, men kan sagten udgøre netop det, der binder byggeriet og de enkelte rum sammen.

En vertikal radiator anvendes ofte i rum, hvor der ikke er så meget plads eller hvor store vinduespartier skaber kuldebroer i rummet. Men det er faktisk kun fantasien, der sætter grænserne for, hvordan de vertikale radiatorer kan anvendes. 

I de mange byggerier vil man typisk vælge flere forskellige radiator-designs, der er tilpasset det enkelte rum, men som i de overordnede designlinjer harmonerer, således at der skabes en æstetisk og funktionel resonans. 

Bænk eller Lowline-radiator?

Udbuddet af design-radiatorer spænder bredt, og du finder nemt en variant, der passer til netop dit behov og æstetiske præference. Overvejer du at installerer en radiatorbænk i et eller flere rum i dit hjem, får du ikke alene en driftsikker varmekilde, men også et funktionelt møbel. En bænkradiator er en både elegant og moderne løsning i eksempelvis entreen, badeværelset eller i rum, hvor du ikke ønsker at varmekilden skal være en synlig del af indretningen. Med en bænkradiator går form og funktion op i en højere enhed, og tilføjer dine rum en spændende varmeløsning. 

Hvis du leder efter funktionelt og æstetiske design på dine nye radiatorer, er lowline-modellerne bestemt værd at se nærmere på. En lowline radiator udgør nemlig med sin beskedne højde, den perfekte løsning af varmekilde i rum hvor store vinduespartier er en bærende del af rummets æstetiske udtryk.

Der findes rigtig mange forskellige former for design-radiatorer på markedet, og disse lader sig nemt kombinere på kryds og tværs for det helt rette udtryk i dit hjem.