Hold din hest sund og rask med Vetcur til hest

Mange dage med hesten kan være helt normale og virke som ”almindelig leverpostej”, hvis man altså tænker på, hvordan hesten fungerer. Den fungerer sikkert fint, spiser godt og rører sig normalt, når I er ude at ride ture. Men så kan der opstå noget, der gør, at man alligevel ikke synes, at den fungerer helt normalt, og dagen skifter fra grå til sort. Det kan være, at den begynder at få en dårlig hud, hoste, halte eller kaste op. Alt sammen noget, der skaber udfordringer for både den og dig som hesteejer. Her kan det være, at du begynder at overveje, hvilke alternativer, der kunne findes i forhold til hestefoder og kosttilskud til hesten. Selvfølgelig skal en dyrlæge se til den, hvis der opstår noget alvorligt og her skal man ikke prøve at finde ud af at diagnosticere den selv. Men pointen er mere her, at du måske, på grund af noget dårligdom hos din hest, begynder i højere grad at reflektere over, hvad der kunne være den til gavn i forhold til foderet og eventuelle fodertyper. Læs med her og bliv (forhåbentlig) klogere på dette emne med hestefoder, der gavner din hest.

 

Vetcur til hest er vejen frem

Når det handler om hestefoder vil vi gerne inspirere og slå et slag for hestefoderet vetcur til hest.

Vetcur til hest er et økologisk mærke, der både sælger foder til heste, katte og hunde, og man er dermed sikret, at foderet er økologisk og dermed ikke består af skadelige ingredienser. Hos Vetcur til hest finder du både kure og kosttilskud, der består af mineraler og vitaminer, der styrker hesten indefra. Prøv for eksempel Vivet urtemineral fodertilskud på 7,5 kilo, der giver hesten et tilskud af urtemineraler.

 

Få en friskere hest med Vetcur til hest

Et urtemineraltilskud fra Vetcur til hest kan være lige det, der gør, at din hest får netop de mineraler, som den har brug for. Det kan give en friskere hest, som er mere livlig og vågen, og det kan gøre, at du ikke som hesteejer skal tænke mere over, om den nu får de tilskud til hestefoderet, som den har brug for. Har du en unghest i voksealderen kan det være en særlig fordel at bruge et sådant mineraltilskud fra Vetcur til hest, så den får lige netop det, den skal bruge under udviklingsprocessen. Både humør og energi kan også blive positivt påvirket og dermed er der mange grunde til at prøve det af.