Helt styr på flow i spildevand

Er du ansvarlig for flowmålinger af spildevand? Det kan være nødvendigt for at kortlægge, hvor godt vand ledes fra områder med højt niveau af slam, som typisk er i indgående væsker, til de udgående væsker hvor mængden er mindre. Det er her, det er vigtigt at kunne lave præcise målinger. Det kan du læse meget mere om her: flowmåler vand. Måske det er noget, I allerede er vant til at arbejde med – så er det bare med at få det udstyr, der fungerer bedst for jer.

Elektromagnetiske sensorer er typisk dem, der bruges til at lave målingerne. Her er det vigtigt at benytte sig af rør med mindre diameter, da de på den måde bliver fyldt helt op – og det er den eneste måde, hvorpå I kan få en helt præcis måling, der giver jer viden om flowet på spildevandet, I kan bruge i jeres arbejde fremover.

Hav styr på standarderne

Der findes de såkaldte ISO-standarder, der skal opfyldes. Det er noget af det, I kan få gjort med elektromagnetisk flowmåling med sensorer, så I ved, at kvaliteten af det, I laver, er helt i top. Målingerne kan automatiseres med medfølgende kalibreringer, så det lynhurtigt er installeret og klar til brug – det gør det forhåbentlig noget nemmere for jer at arbejde med i det lange løb.

Når I får viden om flowet, har I på samme tid fået en mængde data, der skal opbevares sikkert for at overholde forskellige regulativer og lovgivninger. Det er noget af det, I sikrer jer her, hvor der er styr på det fra starten – det er altså ikke noget, I behøver at bekymre jer om eller bruge ekstra ressourcer på at sikre jer. Det er også med til at gøre jer som virksomhed mere troværdige over for jeres kunder, hvilket mange sætter pris på.