Havestole til alle hyggelige lejligheder

Nyder du også at være udenfor på de varme sommerdage? Kunne du godt tænke dig den ultimative afslapning ude i solen? Så bør du anskaffe dig nogle havestole.

Havestole findes i mange forskellige typer. Det kan være alt fra en lille klapstol på altanen til en stor havestol, der passer til det store loungesæt. Havestole er uden tvivl det vigtigste møbel i havesættet, da den giver dig komfort, når du sidder ved bordet. Familie og venner er uden tvivl mere tilpasse, når de sidder godt på en havestol. Derfor er det også yderst vigtigt, at du finder nogle havestole i den allerbedste kvalitet. Havestole kan give mange forskellige udtryk, alt efter hvilken stil man går efter. De kan både udtrykke romantik, afslapning, det simple eller moderne design. Fælles for dem alle er dog, at de indbyder til mange timers hygge.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af havestole.

Havestole i de bedste materialer

Havestole i teak en meget populære, da du får det flotte design samt muligheden for alle de praktiske funtioner; foldbar, lav vedligeholdelse og position i ryggen. Teaktræet giver stolene en god modstandsdygtighed overfor vejret samt alger. Havestole i teak har nemlig en naturlig høj koncentration af olie og konserverende midler. Disse egenskaber i stolen kommer fra træet, der er en “hård” træsort, der igennem tiden har været brugt til krævende opgaver. Teaktræet er dog ikke 100% vedligeholdelsesfrit. Det anbefales at havemøbler i teak gøres rent med en stærk sæbespåne blanding 1-2 gange om året. Dette nedbryder eventuelle alger på havestolen samt plejer teaktræets egne egenskaber.

Ønsker du 100% vedligeholdelsesfri havestole bør du overveje stole i plast eller med et aluminiumsstel med rattanflet. Stole med aluminiumsstel kan ikke ruste, og så er det samtidig også yderst flytbar. Havestole med rattanflet i høj kvalitet giver god komfort, ingen vedligeholdelse samt et flot look med en blød flet, der ikke bliver sprød.

Mulighederne er altså mange, og der er med garanti noget, der kan opfylde dine krav og behov til de helt perfekte havestole, således at du kan tilbringe mange solrige timer ude i haven eller på altanen.