Guide: Sådan vælger du den rette forlovelsesring

Har du besluttet dig for at fri til din kæreste? Er du af netop den grund på udkig efter den helt perfekte forlovelsesring? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her får du nemlig en lille guide til, hvordan du får valgt den helt rette forlovelsesring samt alt andet, som du kan få brug for at vide i forbindelse med købet af ringen. Lyder det således som noget for dig? Så læs med her. Du kan dog også allerede i dag gå på opdagelse i det store udvalg af forlovelsesringe, så du kan finde den helt rette forlovelsesring til din udkårne.

5 hurtige steps til den perfekte forlovelsesring

Først og fremmest er der 5 helt basale spørgsmål, du med fordel kan besvare inde i dig selv, før du skal ud på rov efter den perfekte forlovelsesring. Således kan du nemlig hurtigt skabe et overblik over, hvilken type ring du skal gå efter. Og samtidig bliver det naturligvis nemmere for dig at forklare over for ham eller hende, der skal hjælpe dig med at finde den rette ring.

Du skal således overveje, om hun er den klassiske type, eller om hun er mere feminin eller sporty i sit udtryk. Ringen skal nemlig, af gode grunde, passe til hendes stil, så hun har lyst til at bære den hver dag. Når det så er sagt, er det ikke kun hendes overordnede stil, du skal undersøge. Nej, du skal ligeledes tage hensyn til, hvilken smykkestil hun har. Er den for eksempel minimalistisk, voluminøs eller pyntet? Er hun til nedtonede smykker eller smykker med masser af farver? Skal der være spræl på designet, eller er hun mere til det simple, skandinaviske design?

Er du i tvivl om, hvordan du skal besvare disse spørgsmål, kan du med stor fordel medbringe et billede af din kæreste. Måske du endda har et billede har hendes hånd, så både du og ekspedienten kan få en fornemmelse af, hvilken hånd denne forlovelsesring skal sidde på. Derudover skal du naturligvis vælge en forlovelsesring i det rette materiale – skal den være guld, sølv, hvidguld eller noget helt andet?

Måske du skal vælge en forlovelsesring med pinke diamanter?

Noget, der går igen hos de lidt ekstraordinære kvinder, er forelskelsen i pinke diamanter. Til en sådan kvinde, kan du med fordel vælge en sølv forlovelsesring, der netop har en pink diamant. En sådan forlovelsesring har en helt utrolig evne til at reflektere lys, og så minder den pinke farve ikke mindst om kærlighed – hvilken hele forlovelsen jo går ud på.